5 tipova dečkiju koje cure mrze!

filip.dejanovic.39/Instagram
Kao što sve mi cure imamo u glavi viziju "gospodina savršenog" isto tako imamo i viziju onih tipova s kojima ne bismo izašle ni da su zadnji na svijetu. Evo i popisa dečkiju koji su totalno out!
Vidi originalni članak

1.Plačljivko

Ako frajer tu i tamo pusti suzu ili iskreno kaže što osjeća, to može biti veliki plus. Ipak, ukoliko je veća drama queen od bilo koje cure, žali se na sve živo i neživo i plače radi svake  sitnice, onda mu očito treba još malo vremena za odrastanje u glavi.

via GIPHY

2.Egomanijak

Umišljenost vrišti iz njegove kompletne pojave. Provodi dnevno pred ogledalom više vremena nego ti mjesečno. Zaljubljen je u sebe više nego u tebe i imaš osjećaj da si pored njega samo nebitan "dodatak". Takav frajer bi trebao biti u vezi sam sa sobom.

via GIPHY

3.Pametnjaković

On sve zna, uvijek je u pravu, tvoje mišljenje je sasvim nebitno i sasvim sigurno netočno. Uvijek se postavlja ispred tebe i pored njega počinješ sumnjati u vlastitu inteligenciju. Krivo! Bježi od gospodina 'pametnjakovića' glavom bez obzira jer te s takvim stavom ne zaslužuje!

 

4.Lijenčina

Vrhunac njegovog dana je izležavanje na kauču i utapanje u grickalicama. Nema volje ni za čime i nikakva aktivnost (s tobom ili bez tebe) ga ne zanima. Što god da ti predložiš da biste mogli raditi skupa, on odbija. Nijednoj curi se ne da biti u vezi s dečkom kojem se ništa ne da.

via GIPHY

5.Lažljivac

Važno je na vrijeme prokužiti dečka ovog tipa. Takav će te jedan dan uvjeravati u jedno, misliti će drugo, a raditi treće. S njim nikada nećeš znati na čemu si i jesi li mu uopće jedina djevojka koju ima. Za tvoje dobro bi bilo najpametnije što prije se maknuti od takvog frajera.

via GIPHY

Stigao nam novi broj JoomBoos VideoStar magazina u kojem smo, samo za vas, pripremili hrpu iznenađenja.

Možete odabrati između dvije naslovnice. Na jednoj se nalazi zločesti dečko YouTubea Logan Paul, a na drugoj jedna od najpopularnijih hrvatskih YouTuberica SaamoPetra.

Ne propusti odlične modne savjete i pročitaj kako isfurati jednu od najpopularnijih boja sezone.

Otkrij pedeset nijansi žute i saznaj kako uvijek biti trendi u školi.

U magazinu možeš dobiti super cool dar - personalizirane kartice s motivacijskom porukom koju su ručnu potpisali najpoznatiji hrvatski YouTuberi i Nescafe 3u1.

 

ŽELIŠ BITI YOUTUBER NA JEDAN DAN I OSVOJITI SNIMANJE SA ZAKON BRAĆE? KLIKNI OVDJE

Posjeti joomboos.24sata.hr