5 zdravih jela koja su gotova u 30 minuta!

Slavimo dan špageta, pa pročitaj kako se mogu pripremiti zdravo
Vidi originalni članak

Svake godine si obećamo da ćemo promjeniti svoj način života. Hraniti se zdravije, vježbati i piti više vode, a vodimo se sloganom "Nova godina, nova ja". Već drugog dana počnemo preispitivati sebe i svoje obečanje, a najčešća izlika nam je nedostatak vremena. Prema Buzzfeedu, ako vam se neda kuhati ili ne znate što kuhati, ovi obroci su savršeni za vas. Stoga vam donosimo 5 jela za koje vam treba samo 30 minuta, uključujući špagete čiji dan slavimo danas.

1. Zdravi Bruschetta špageti 

Danas slavimo dan špageta, tjestenine koje volimo na sve načine. Bruscheta špageti mogu se pripremati na razne načine i dodatke, ali osnova je jedna.

Sastojci: Špageti, začini, češnjak, maslinovo ulje, parmezan, luk, mini rajčice, bosiljak.

Način pripreme: kada voda zakipi dodaje se sol i tjestenina. Nakon što se skuha, treba je ocijediti i ostaviti sa strane, a u međuvremenu staviti lonac na vatru. U njega dodati maslinovo ulje i češnjak, posebno je potrebno paziti da češnjak ne zagori. Nakon što je dobio lagano žutu boju, dodati mu malo mljevene crvene paprike. Prelijati s vodom u kojoj se kuhala tjestenina i začiniti solju i paprom. Špagetima dodati parmezan, a kasnije i rajčice i luk. Na samom kraju kad je obrok kuhan ponovno posipati jelo parmezanom.

 

2. Dinstano povrće s piletinom

 

3. Riža s avokadom i lososom

 

4. Kuhana jaja s avokadom

 

5. Riža od Karfiola

 

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! 

 

 

Posjeti joomboos.24sata.hr