5 znakova da tvom dečku više nije stalo

Pinterest
Odavno je prošlo vrijeme početne zaljubljenosti kada ste oboje uživali u vezi i imaš osjećaj da se sve promijenilo na gore?
Vidi originalni članak

Naravno da si ne želiš odmah priznati kako se vaša priča privodi kraju i nastavljaš se uvjeravati da još ima nade za vas no ukoliko tvoj dečko radi ovih pet stvari, moraš se pomiriti s tim da je vrijeme za prekid!

1. Više nema vremena za tebe

via GIPHY

Odjednom su svi njegovi frendovi i obaveze postali važniji od vremena koje biste vas dvoje trebali provoditi skupa.

2. Ne primjećuje promjene na tebi

Bilo da izgubiš (ili dobiješ) nekoliko kilograma ili drastično promijeniš frizuru. On jednostavno ništa od toga neće ni primijetiti ni komentirati.

3. Nikada prvi ne nazove ili pošalje poruku

via GIPHY

Svaki dan si ti ta koja mu zaželiš dobro jutro, pitaš ga kako provodi dan, pošalješ poruku za laku noć. Uz sve to, njegove odgovore čekaš dugo i poprilično su kratki i ‘bez duše’.

4. Svaku temu okreće na svađu ili uopće nema volje raspravljati

Koju god temu ti započneš, on je nekako uspije okrenuti na svađu i uopće ne želi saslušati tvoju stranu priče ili uzimati tvoje argumente u obzir.

5. Ne zanimaju ga tvoji osjećaji

via GIPHY

On je svjestan da te svojom nezainteresiranošću svakodnevno povrjeđuje, no jednostavno je izgubio interes za tvoje osjećaje da će ih radije ignorirati nego preuzeti odgovornost i reći otvoreno u čemu je problem.

 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

Posjeti joomboos.24sata.hr