5 zvijezda na čije smo snimke sexa gotovo zaboravili

Premda su danas njihove javne sramote poprilično pale u zaborav, ovo je lista od pet celebova čije su snimke sexa u posljednjih nekoliko godina procurile u javnost.
Vidi originalni članak

1. Kim Kardashian.

Jedna od najslavnijih članica obitelji Kardashian zapravo se i proslavila isključivo na račun sexy snimaka koje je u medije namjerno tada pustio njezin bivši dečko, pjevač Ray J.

Ova razmažena bogatašica na račun sex snimke je zaradila više od 50 milijuna dolara, a video je čak pokupio i nekoliko nagrada tipa ,,Za najbolje prodavani naslov godine'' te ,,Za najbolju marketinšku kampanju u individualnom projektu''. Sve u svemu dovoljno da se pitamo WTF se događa?

Nekada slavna zvijezda 'Spasilačke službe' svoj je 'ups moment' doživjela čak dva puta i u oba slučaja snimke su joj bile ukradene tako da je nekoliko godina vodila parnice po sudovima ne bi li pokušala ublažiti sramotu.

4. Colin Farrell.

Glumac je objavljivanje kućnog videa s bivšom djevojkom Nicole Narain pokušao bezuspješno zaustaviti 2006. godine, a svoju je partnericu optužio kako ona želi objaviti video samo kako bi mu uništila karijeru i zaradila milijune dolara.

2012. godine u javnost je procurila snimka ovog bivšeg hrvača i Heather Clem, supruge radijskog voditelja Bubba the Love Spongea. Snimku je objavio sam Bubba no kako ga je Hogan radi toga uspješno tužio, sud je presudio u njegovu korist te je zaradio odštetu od 115 milijuna dolara.

Poslušaj pravi navijački hit koji obožavamo!

 
Posjeti joomboos.24sata.hr