9 najboljih novih komedija koje se isplati pogledati

screenshot
Mi smo pogledale većinu ovih filmova i iz prve ruke znamo da su pregenijalni
Vidi originalni članak

Ako niste baš tip za horore i serije, nego više volite pogledati dobru komediju, iskopale smo nekoliko novih koje bi vam se mogle svidjeti. I ne, nisu one prosječne na koje ćete se eventualno dva tri puta slabije nasmijati. Ovih 10 komedija koje smo izvukle je urnebesno. 

1. Blockers (2018.)

Troje previše zabrinutih roditelja pokušava spriječiti svoje kćeri da izgube nevinost na maturalnoj večeri, a onda sve jednostavno krene u krivom smjeru. Ovaj film će vam od početka do kraja biti urnebesan, posebno zato što se roditelji ponašaju manje zrelo nego njihovi klinci.

2. Game Night (2018.)

Bračni par Max i Annie, koji obožavaju igrati društvene igre, misle da je pred njima još samo jedna obična večer, ali onda u grad stiže Maxov stariji brat i igru podiže na neku neviđeno višu razinu. Film je pomalo čudan, mračan, a u isto vrijeme urnebesno smiješan. Isplati se pogledati. 

3. Deadpool 2 (2018.)

Ako ste gledali prvi dio Deadpoola, vjerojatno ste već pogledali i drugi nastavak, ali ako vam je promaknuo, ovaj vikend je savršen da to ispravite. Neki kažu da im drugi dio nije toliko dobar kao prvi, ali nama se i ovaj jako sviđa. Ryan Reynolds je zlatan. 

4. Špijun koji me napucao (2018.)

Mila Kunis i Kate McKinnon u ovom filmu igraju dvije najbolje frendice koje put odvede u Europu, zbog Milinog bivšeg dečka koji je ustvari špijun, samo ona to dosad nije znala. I onda im se, naravno, događaju razne gluposti, ali i neke stravične situacije...

5. Suludo bogati Azijci (2018.)

Ovaj film snimljen je prema istoimenoj knjizi, a radnja filma se vrti oko Amerikanke Rachel koja putuje u Singapur, odakle je njezin dečko, i ondje doznaje da je on ustvari bolesno bogat. I ondje mora upoznati njegovu obitelj, naravno.

6. Oceanovih osam (2018.)

Debbie Ocean okuplja svoju malu žensku bandu kako bi opljačkale popularnu Met Galu i ukrale najskupocjeniju dijamantnu ogrlicu na svijetu. 

7. Tag (2018.)

Bivši školski kolege okupljaju se svake godine kako bi igrali anualnu igru 'Lovice', čak i ako to znači da neki od njih moraju putovati na drugi kraj zemlje kako bi ulovili jedan drugog. I inače, ovaj je film snimljen prema istinitoj priči, što ga čini još boljim!

8. Life of the Party (2018.)

Nakon što njezin suprug zatraži razvod, taman nakon što joj je kćerka Maddie otišla na fakultet, Deanna odluči potpuno preokrenuti svoj život i ponovno upisati studij koji je zbog braka morala prekinuti. Naravno, Deanna odmah postaje glavna faca na faksu svoje kćeri...

9. Moj lažni muž (2018.)

Bahati milijunaš jedne olujne večeri pao je sa svoje skupocjene jahte i izgubio pamćenje, a zatim u priču upada njegova bivša zaposlenica prema kojoj je bio bezobrazan i neuljudan i odluči mu se pošteno osvetiti. 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Posjeti joomboos.24sata.hr