9 suptilnih znakova da je potpuno opčinjen tobom

canva
Ah, ta luda ljubav. Uvijek s njom problema. Ovoga puta vam donosimo nekoliko znakova da je vaš partner u potpunosti zaluđen tobom!
Vidi originalni članak

1. Priča o tebi pred svim svojim prijateljima

Ako se prvi put susrećete s njegovim prijateljima i oni već znaju cijelu vašu životnu povijest velike su šanse da se navukao na vas i da ga društvo zadirkuje na spomen vašeg imena.

2. Uživa u najobičnijim aktivnostima s vama

Zajedničko pranje rublja. Kućanski poslovi. Drijemanje. Kupovina cipela. Jer kad radite zajedničke akvitnosti tu definitivno ima nečega! 

3. Radije bi razgovarao s tobom nego gledao najnoviju epizodu omiljene serije 

Ako ugasi svoj mobitel kako bi vam poklonio pozornost, nemojte sumnjati u njegovu predanost. Većina bi žena ubila da privuče takvu pozornost u kasnijim fazama svoje veze.

4. Ne boji se reći, "Volim te"

Zapravo, on to rado govori i pred prijateljima i pred obitelji.

5. Nedostaješ mu

Redovito šalje poruke kako bi rekao da je "mislio na tebe" ili "te htio pozdraviti". Čak i "hej, što ima?" govori o dubini koju osjeća kad nisi u blizini. A ako ne može dopustiti da prođe dan bez telefonskog razgovora? Teško ćeš se riješiti ovog.

6. Kaže "mi" umjesto "ja" i govori o vašoj zajedničkoj budućnosti

 "Kad upoznaš moju sestru, vidjet ćeš na što mislim" ili "Moj rođendan je bio dosadan ove godine - morat ćemo napraviti nešto zabavno sljedeće godine." Možda nije spomenuo brak, ali definitivno razmišlja dugoročno.

7. Iznenađuje vas

Kupuje vam omiljene slatkiše, puni vam benzin u auto ili čisti perilicu za suđe... potpuno neželjeno. Nisu to velike geste, ali očito pokušava učiniti nešto posebno za vas. Muškarci i žene govore različitim jezicima kada je u pitanju romansa, ali kada on učini nešto lijepo za vas, a da ga niste pitali, on se trudi. I to dovoljno govori.

8. Ne može prijeći preko toga koliko si lijepa

Ako ga stalno hvatate kako krišom viri u vas s drugog kraja sobe, potpuno je oslijepio na vas.

9. Bira tebe umjesto društva

Odlaze li njegovi prijatelji u lokalni bar ili sport? Pa... on bi radije proveo noć s tobom.

 

NE ČEKAJ, PRIJAVI SE NA SUPERSTAR!

 

Posjeti joomboos.24sata.hr