9 zanimljivih činjenica o Leu Messiju

Elmar Kremser/DPA/PIXSELL
Donosimo ti najsmiješnije činjenice o Messiju koje sigurno nisi znao
Vidi originalni članak

Ovaj pozanti nogometaš inspiracija je i igrački uzor mnogim mladim nogometašima. Njegova životna priča šalje samo jednu poruku: Baš nikada ne smijete odustati od svog sna!

1. Kada je bio malen, zvali su ga patuljak i buha.

2. Rođen u obitelji talijanskih imigranata u argentinskom gradu Rosariu, Leo je već od malih nogu pokazivao sklonost nogometu.

3. Uvijek je bio malen i sitan, no svojom vještinom je sve to nadoknađivao. 

4. Dijagnosticirana mu je bolest nedostatka hormona rasta i zbog toga je dobivao injekcije u noge kao terapiju.

5. Kako bi platili skupa lječenja, njegov tata mu je rekao da će snimiti video koji je postao viralan. Na njemu mladi Leo pokazuje svoje nogometne vještine! Tehnicirao je narančom i došao je do brojke  95.

6. Upgradeao je! Tehnicirao je 130 puta teniskom lopticom. Leove vještine zadivile su skaute Barcelone te je ubrzo pozvan na probu i primljen je u klub..

7. Dogodila mu se nesreća u kojoj je slomio nogu. To ga je toliko pogodilo da se povukao u sebe, toliko da su njegovi prijatelji pomislili da je nijem. 

8.  2007 je osnovao 'Leo Messi fondaciju' za bolesnu djecu

9. Od 2010. ambasador je UNICEF-a, a i donirao novac za obnovu 20 školskih učionica u ratom razorenoj Siriji

 

Stigao nam je novi broj JoomBoos VideoStar magazina. Ljetno izdanje magazina donosi ti mnoštvo zanimljivih tema i intervjua s našim YouTuberima. 

 

Donosimo ti ekskluzivan intervju sa Stokom i LayZ-em povodom snimanja navijačkog hita 'Moja Croatia'. Ako i ti želiš imati originalnu majicu iz spota navijačke himne, kupi ih na ŽUTI KLIK. Cijena majice je 120 kuna. 

 

A tu su i naše ljepotice - Two Crazy Beauties koje ti tajne pravog i iskrenog prijateljstva. Dennis Domian, TheSikrt i Bruno Lukić govore o onim svakodnevnim brigama i temama koje muče svakog od nas, a neki YouTuberi otkrivaju najcringe situacije u kojima su se pronašli. 

U seks vodiču za tinejdžere pročitaj sve što trebaš znati o prvom seksu, a u rubrici 'Zavoli svoje tijelo' doznaj kako s dozom samopouzdanja uskočiti u kupaći kostim i pobjeći na plažu. S obzirom da je razdoblje koncerata i festivala, obratili smo pažnju i na droge koje ti mogu uništiti život u nekoliko sekundi. 

Tu su i dva modna izloga s top odjevnim predmetima koje moraš imati ovo ljeto, zastrašujuća horor priča i 'game time' za sve one koji obožavaju videoigre. 

I ovaj broj JoomBoos magazina dolazi u dvije različite naslovnice, te super poklonom - originalnim tetovažama kakve imaju naši YouTuberi. Izaberi između tetovaže strijele i palme i budi cool ovo ljeto. 

Posjeti joomboos.24sata.hr