A tko to ne pita za Ivana Zaka?

Promo
Predstavljena je balada koja zavodi na prvo slušanje, a večeras Zak uživo pjeva u Green Goldu...
Vidi originalni članak

Jedna od pjesama koja je obilježila proteklo ljeto, zasigurno je pjesma 'Pretjerujem' Ivana Zaka. Zahvaljujući zaraznom ritmu ova je pjesme bila jedna od najgledanijih hrvatskih pjesama na YouTubeu.  

No dolaskom hladnijih dana, Ivan je odlučio zagrijati svoje obožavatelje nježnom baladom 'Ne pitaš za mene', koja zavodi na prvu. Prožeta je dubokim emocijama, a cijela se priča "vrti" oko burnog prekida ljubavne veze.

- Za razliku od moja prethodna tri, četiri singla, ova pjesma kreće u potpuno drugom smijeru... Iako nosi moj prepoznatljiv potpis, dodatno je obogaćena zvukom violina - kaže Zak.

Kao i za sve svoje prethodne skladbe, tekst i glazbu, potpisuje sam Ivan Zak.  

Pjesma „Ne pitaš za mene“ osmi je singl s nedavno izdanog albuma „Usne varane“ za koji je Ivan, nakon samo mjesec dana po njegovom izlasku, dobio i vrijedno, diskografsko priznanje u obliku Srebrne ploče, što je izniman uspjeh u glazbenoj industriji.  

Već večeras (4.12.2015) imate priliku i uživo poslušati ovu pjesmu! Naime, Ivan Zak nastupa u Zagrebu, u Green Goldu, s početkom u 22:30 sati! Ulaznice su dostupne u pretprodaji putem sustava Eventim po cijeni od 30 kn.

Dok se pripremate za koncert poslušajte 'Ne pitaš za mene'... :)

Posjeti joomboos.24sata.hr