After dobiva nastavak i svi kažu da će biti bolji od prvog

after.movie/instagram
Prvi nastavak malo je koga oduševio, ali svi se kunu da će drugi biti bolji, sočniji i zanimljiviji (i da će vjernije slijediti priču iz knjige po kojoj je rađen).
Vidi originalni članak

Film After je još uvijek u kinima, a već svi pričaju o nastavku ovog hita. Budimo iskreni, mnoge nije baš oduševio, ocjena na IMDB-u koju ima nije nimalo reprezentativna, no šuška se kako bi drugi nastavak mogao biti mnogo sočniji.

Prvim dijelom najviše su razočarani oni koji su pročitali istoimenu knjigu po kojoj je nastao film. Naime, mnoge scene u filmu su promijenjene, a pikantni dijelovi su izostavljeni. 

Nastavak

After se, naime, temelji na pet knjiga, a drugi nastavak se radi po knjizi After We Collided. Anna Todd, spisateljica koja je stvorila After franšizu, također je najavila da nastavak priče slijedi, i prilično je uzbuđena.

"After We Collided era je ovdje. Očekujte nastavak, ljudi", napisala je Anna.

Mnogi fanovi bili su ljuti zbog izostavljenih dijelova u prvom nastavku pa je Anna odgovorila kako u drugom nastavku mogu očekivati neočekivano.

Stara ekipa

Ono što će ostati od prije zasigurno su glavni glumci Tessa (Josephine Langford) i Hardin (Hero Fiennes-Tiffin), oko kojih se zapravo i vrti cijela priča. Tako da, svi vi kojima su se njih dvoje svidjeli, sad možete odahnuti. 

Tko će i ovo ići gledati u kino?

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr