'Ako je ONA prevarena, mi ostali stvarno nemamo nade'

Olivia Rodrigo Instagram
Čini se da je zvijezda Transformera opet solo. Više od 10 godina bila je u braku s glumcem Brianom Austinom Greenom, a samo godinu dana nakon rastave zaručila se s reperom Machine Gun Kellyjem.
Vidi originalni članak

Megan Fox navodno je raskinula sa svojim zaručnikom Machine Gun Kellyjem nakon što je podijelila zagonetnu objavu na Instagramu prije nego ga je potpuno izbrisala.

Glumica (36), koja je s reperom (32) u vezi od lipnja 2020., objavila je video u kojem se čini da spaljuje pismo na lomači, zajedno s torbom. Također je prenijela niz selfieja na kojima joj se pridružio muški prijatelj.

Megan je ispod objave napisala: 'Možeš osjetiti nepoštenje, svuda ti je u dahu', što je stih iz Beyoncéine pjesme iz 2016., Pray You Catch Me, kada je pjevala o aferi njezina supruga Jay Z-ja. Zatim je uklonila sve fotografije Machine Gun Kellyja i prestala ga pratiti.

Par je posljednji put snimljen zajedno samo nekoliko sati prije njezine šokantne objave na Drakeovoj Super Bowl zabavi u Scottsdaleu, Arizona.

Jedan tviteraš komentirao je: 'Ako je ONA prevarena, mi ostali stvarno nemamo nade', dok je drugi nadodao, 'Izbrisala je sve fotografije mgk-a i počela pratiti Eminema.'

 

Posjeti joomboos.24sata.hr