Ako već nisi, moraš pogledati ove odlične mjuzikle!

lalaland/Instagram
Sigurno ste ih svi gledali, a ako i niste trebali bi!
Vidi originalni članak

Glazba, ples i gluma odličan su spoj svima koji vole mjuzikle. Mogu imati elemente drame, romantike i komedije, i svi su jednako zabavni, a mi ti donosimo top 5 modernih filmskih mjuzikala koje trebaš pogledati što prije.

1. Mamma Mia

Film prikazuje priču Donne koja vodi hotel na Grčkom otoku. Njena kćer jedinica se uskoro udaje i želi da joj na vjenčanje stigne otac, no ona ne zna koji je od trojice muškaraca iz majčinih bivših romansa njezin otac. Sophie ih na vjenčanje na kraju poziva sve, što njezinu majku ostavlja u šoku.

2. Greatest Showman

Priča prati siromašan život cirkuskog voditelja Barnuma koji svoje carstvo podigne iz ničega. Do njegovih vratolomija ljudi nikad nisu vidjeli ženu s bradom, djevojku na trapezu ili neku drugu ludu točku, a Barnum, došavši na ideju, otvori prvi cirkus koji ljudima pokazuje neki sasvim novi svijet.

3. High School Musical

Okej, ovo ste vjerojatno svi gledali! To je super popularni teen mjuzikl koji prati priču glavne srednjšlolske košarkaške zvijezde Troya i sramežljive štreberice Gabriele čije sudbine se povezuju u zajedničkom nastupu na školskom mjuziklu.

4. La La Land

Film predstavlja priču mlade glumice u usponu koja nikako ne može dobiti ulogu i pijanista koji želi otvoriti svoj bar u kojem će svirati jazz glazbu. Njih dvoje se zaljube na prvi pogled, no želja za usponom u karijeri ipak im pomrsi planove...

5. Na putu do zvijezda

Brucošica Beca priključuje se glazbenoj grupi Bella's i time unese novu energiju koja je grupi bila prijeko potrebna. Njenim idejama i zajedničkim radom pokušavaju pobijediti na fakultetskim natjecanjima.

Jesi li ti pogledao/la koji od ovih mjuzikla? Koji ćeš prvi?

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

Posjeti joomboos.24sata.hr