Ali Kylie, zašto? Svi sumnjaju da je napravila JOŠ jednu operaciju

Olivia Rodrigo Instagram
Preko većih usnica i puno šminke može se i prijeći, ali ovaj dio tijela stvarno nije trebao popravke po našem mišljenju - trebamo li se zabrinuti, Kylie?
Vidi originalni članak

Kylie je od malena pred svjetlima reflektora i suočena je s kritikom izgleda od najmanjih nogu, a sigurno nije pomoglo ni što je najmlađa u klanu prezgodnih sestara.

Nitko do nas ne zna kakav je to osjećaj, ali svejedno mislimo da je Kylie dovoljno lijepa i bez dodatnih radova na svom licu i tijelu. 

Nažalost, izgleda da se Kylie baš i ne slaže s nama. U protekle tri godine značajno je promijenila izgled, a najviše se pričalo o njenim usnicama, ali i rekonstrukciji lica.

U početku je to negirala, a kasnije je priznala kako usnice puni s takozvanim 'lip fillerima', ali ih nije nikada operirala. 

No u posljednje vrijeme se dosta priča o novoj operaciji  - i to onoj na grudima. Na novim fotografijama na Instagramu Klyieno poprsje djeluje veće no ikad, što je odmah natjeralo strane medije da se raspišu. 

Iako ne možemo biti sigurni, a znamo da je Kylie često pričala i o genijalnom grudnjaku koji radi ogromnu razliku, i nama se čini kao da je posrijedi neka dugoročnija promjena. 

Onda se opet pitamo, paparazzi je prate u stopu, kada je samo stigla?

Nadamo se da je možda samo nabacila koji kilogram ili da se radi o kutu snimanja, ovo joj zaista nije potrebno!

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)
Posjeti joomboos.24sata.hr