Ana, Karla i Mihael više nisu u Videostaru

Borna Filic/Pixsell
Nisu požalili što su se prijavili, a kažu - mogli bi se ponovno prijaviti i dogodine
Vidi originalni članak

Danas su iz showa Videostar ispala prva tri kandidata, po jedan iz svakog tima koji je imao najmanji broj glasova u Viber Communitiesima. To su, danas, nažalost: 

Mihael Markiš iz Tima TheSikrt, Ana Škarica iz Tima LayZ te Karla Grčar iz Tima Saamo Petraa. Njih troje neće nastaviti natjecanje za titulu novog JoomBoosovog youtubera, međutim - neopisivo su zahvalni što su dobili priliku sudjelovati!

Ana Škarica 

Mihael Markiš

Karla Grčar

"Jako mi je drago da sam sudjelovala, bilo mi je prekrasno i vjerojatno ću se prijaviti sljedeće godine", izjavila je Ana, a i preostali kandidati s najmanje glasova dijele njezino mišljenje.

Ostali su presretni što ostaju u showu

via GIPHY

Ostalih 12 kandidata i dalje je u showu, a kad im je javljeno da su prošli dalje - uglavnom su reakcije bile vrištanje, smijeh, sreća i ushićenje. Oni se i dalje natječu za ugovor s JoomBoosom u iznosu od 100.000 kuna, kao i za genijalan Eurotrip sa svojim mentorom u 10 europskih gradova. Samo je jedan pobjednik, a nove avanture i izazovi u kojima će se moći dokazati slijede im već sljedećeg četvrtka!

Pratite ih i dalje, a do sljedećeg četvrtka pogledajte najnoviju epizodu:

Ove godine Rakuten Viber je naš glavni komunikator. Preuzmite Viber aplikaciju i pridružite se našim Viber Communityjima. Glasajte za svoje omiljene kandidate i pomozite nam odabrati novu Videostar zvijezdu:

- Pridruži se The Sikrt Viber Community-ju, ondje uvijek možeš pronaći zabavu, razgovarati o fora temama i podržati njegove kandidate
- Pridruži se Saamo Petraa Viber Community-ju, gdje će često biti pokrenute beauty i modne teme, ali ne nedostaje zabave, humora i pametnih razgovora
- Pridruži se LayZ Viber Community-ju, gdje će te netko možda prankati, ali ćeš se uvijek dobro nasmijati

Nastavi koristiti Shake and Take aplikaciju, riješi kviz i osvoji ekskluzivne nagrade.

JoomBoos Videostar powered by A1

Posjeti joomboos.24sata.hr