Ariana Grande za vas kreira maturalne haljine!

Promo
Nova suradnja u modnom svijetu oduševit će brojne pjevačicine obožavateljice
Vidi originalni članak

Britanska modna kuća Lipsy London na svojim stranicama je objavila radosnu vijest! Naime, uskoro će svjetlo dana ugledati njihova najnovija suradnja s Arianom Grande (22)!

 

Nakon što u Hrvatsku stigla njezina make up kolekcija, uskoro ćemo moći uživati i u cijeloj modnoj kolekciji koju će pjevačica kreirati, a u njoj će dobar dio zauzimati i maturalne haljine. Dvadesetak različitih komada odjeće činit će Arianinu kolekciju, a zasigurno neće nedostajati blještavih haljina, zavodljivih suknjica i seksi topića.

- Obožavam suradnju s Lipsyjem jer želim napraviti nešto posebno za svoje obožavatelje. Ova odjeća bit će mladenačka, a i moći će ju svatko priuštiti što znam da će oduševiti fanove.- izjavila je pjevačica.

Maturalnim haljinama dominirat će nježne puderaste boje, ali i zavodljiva srebrna. Osim odjeće, obožavateljice će moći kupiti i nakit s Arianinim potpisom, kojem će cijena biti oko 10 dolara (oko 60 kuna) dok će za haljine trebati izdvojiti oko 50 dolara (oko 300 kuna).

Znamo da s nestrpljenjem iščekujete vidjeti kakve nam je to trendi komade pripremila pjevačica, ali morati ćete se strpjeti do 2. svibnja kada će kolekcija biti predstavljena!

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Posjeti joomboos.24sata.hr