Ariana se rasplakala na koncertu, sjetila se Maca

Катнячп /twitter
Selena izbacuje novi album, Ariana je u gradu svog bivšeg, Maca Millera, zaplakala na koncertu, a saga Irina-Bradley ide dalje. Evo najnovijih celebrity vijesti.
Vidi originalni članak

Ariana Grande održala je koncert u Pittsburghu, u sklopu turneje 'Sweetener'. Ništa u vezi koncerta ne bi bilo čudno da to nije rodni grad njezinog bivšeg dečka, Maca Millera. Mac je preminuo prošle godine od posljedica predoziranja, a Ariana ga i dalje, čini se, nije preboljela. 

Cijeli je koncert zapravo bio posvećen njemu. Prije koncerta stadionom su odzvanjale njegove pjesme, a tijekom nastupa Ariana je i zaplakala. 

Tijekom izvođenja pjesme 'Raindrops', koju je navodno i napisala za njega, posebno se slomila. Milleru. Plakala je i nije mogla nastaviti pjevati, pa je publika pjevala umjesto nje...

Zadnjih mjeseci veza Irine i Bradleyja je bila samo partnerstvo?

Svi već sad znamo da je veza između Irine i Bradleyja pukla. Njihovi fanovi su odmah počeli optuživati Lady Gagu da je ona najveći krivac njihovog prekida. No, čini se kako su njih dvoje u zadnje vrijeme bili više u partnerstvu nego ljubavnom odnosu, pišu američki mediji.

Prije nego što je Bradley počeo raditi s Gagom na filmu Zvijezda je rođena, nitko nije previše zadirao u njegovu vezu s Irinom. Ali, kad su vidjeli kemiju između Gage i njega, glasine su krenule. I do danas nisu stale.

No, čini se kako su Bradley i Irina imali problema i prije Gage, a odnos su do kraja pokušavali spasiti samo zbog kćerkice, Lee De Seine Shayk Cooper.

Selena radi punom parom

I dok su neki u dramama, Selena Gomez ukoro izdaje novi album i radi punom parom. Njezini fanovi vjerojatno sada vrište od uzbuđenja, a i mi smo prilično sretni zbog ove vijesti.

U showu Jimmyja Fallona otkrila je kako je njen novi album rezultat četverogodišnjeg rada. Priznala mu je kako je album već završila, no potrebno je samo nekoliko finalnih prepravaka.

U tih par godina dogodilo joj se jako puno privatnih stvari koje su usporile izlazak albuma i nije znala kako će se osjećati kad ga konačno završi i hoće li joj se uopće svidjeti. Unatoč svemu nastavila je raditi i uskoro ćemo ga moći i čuti. Jej!

Zanimljivo je da će na novom albumu biti tek jedna suradnja, i to s pjevačicom Juliom Michaels, s kojom je radila na pjesmi 'Anxiety'.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr