Baka Prase izbacio disstrack na Djeda Mraza

Baka Prase/YouTube
Pjesmu je izbacio prije manje od 24 sata, a već je skupila više od 700 tisuća pregleda.
Vidi originalni članak

Baka Prase poznat je po tome da može ekspresno napraviti, snimiti i izbaciti pjesmu i spot, pa je tako napravio i ovoga puta. Izbacio je pjesmu 'Deda gmaze', odnosno disstrack na Djeda Mraza, a u manje od 24 sata pjesma je preslušana i pregledana više od 700 tisuća puta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Njegovi su se fanovi javili na Instagramu i oduševljeni su pjesmom, a Baka se pohvalio da je pjesmu i spot snimio u samo 15 sati te je sve prvenstveno zamislio kao dobar skeč. 

Ova je pjesma u vrlo kratkom roku stigla na 1. mjesto YouTube trendinga u Hrvatskoj, Srbiji i ostatku Balkana, čime se Baka također pohvalio na svom Instagram profilu.

Zahvalio se 'unucima'

"Prvi na trendingu u samo osam sati. Iskidali ste unuci moji, cmok", napisao je Baka te se zahvalio svima koji su s njim radili ovu pjesmu. 

Najavio je kako priprema još pjesama, već ima snimljene četiri koje će uskoro objaviti, a fanove je u anketi na Instagramu pitao žele li i treći nastavak pjesme 'Balkanska scena' i time, vrlo vjerojatno, najavio da će je ubrzo izbaciti. Jer, da, više od 70 posto fanova je glasalo da želi 'Balkansku scenu 3'... Sad samo čekamo dan kad će je izbaciti i kakva će biti. Javit ćemo vam na vrijeme!

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr