Baš prije Božića: Stiže 'Emily in Paris' makeup kolekcija!

lancomeofficial/instagram
Serija 'Emily in Paris' osvojila je mnoge i osim Emilynih chic outfita, nitko nije mogao ne primijetiti njen besprijekorni makeup kroz cijelu seriju. Upravo zato je francuski brend Lancôme odlučio napraviti cijelu makeup kolekciju posvećenu upravo ovoj seriji
Vidi originalni članak

Serija 'Emily in Paris' osvojila je srca mnogih i to ne samo zbog romantičnog Pariza i Emilynih avantura nego i zbog njenih cool outfita te besprijekornog makeupa. A kako bi se svi obožavatelji ove serije osjećali kao pravi Parižani, francuski kozmetički brend Lancôme odlučio je napraviti makeup kolekciju posvećenu ovoj seriji, piše Her.

Kolekcija će se zvati 'Emily in Paris X Lancôme', a suradnja Lancômea i Netflixove uspješnice čini se još prirodnijom samim time što je Lily Collins, koja je utjelovila Emily, njihova ambasadorica još od 2014. godine.

Ova kolekcija sastojat će se od sedam krasnih makeup proizvoda -  palete sjenila, tri ruža, seruma za lice, parfema i maskare. Paleta sjenila dolazi u obliku srca i sadrži 12 nijansi sjenila s kojima će svi moći rekreirati 'smoky eye look' po kojem je Emily poznata. Nijanse ruževa bit će nježne i prirodne i zvat će se 'Attrape Coeur', 'French Tea' i 'Rouge Pigalle'. 

"S ovom kolekcijom Lancôme slavi pariški 'Joie de vivre' i šarm serije 'Emily in Paris'. Ovo je savršen način da interpretirate ljepotu francuskih djevojaka kod kuće. Na taj način svim ženama diljem svijeta donosimo francuski glamur i sofisticiranost", rekao je Françoise Lehmann, globalni predsjednik brenda Lancôme. 

Kolekcija će na Lancômeovoj internet stranici biti dostupna od 1. prosinca ove godine! Taman prije Božića! Tko si ovo želi za poklon?

 

NOVI JOOMBOOS VIDEOSTAR MAGAZIN POTRAŽITE NA KIOSCIMA!

Posjeti joomboos.24sata.hr