Bez srama: Ovaj biznismen na posao dolazi u štiklama

The Project Video Screenshoot
Biznismen iz Sydneya svaki dan dolazi na posao u štiklama.
Vidi originalni članak

Ashley Maxwell-Lam, voditelj projekta banke u Australiji svaki dan na posao dolazi u štiklama. 

Ashley je oduvijek obožavao žene u visokim petama, ne samo zato što izgledaju lijepo, već zato što izgledaju moćno, pa je i sam odlučio nositi štikle. Počeo je prije godinu dana, a danas ima devet pari stileto cipela visine šest centimetra

Na cijelu ideju potaknuli su ga francuski plesači Yanis Marshall, Arnaud i Mehdi koji već godinama plešu u cipelama na visoku petu. Nakon što se Ashley preselio iz Queenslanda u Sydney, pomislio je zašto se i sam ne bi okušao u tome. 

- Nikad se nisam osjećao moćnije nego kad sam prvi put obukao cipele i prošetao mramornim hodnikom banke u kojoj radim - ispričao je Ashley svoje prve dojmove. Iako i sam Ashley priznaje da cipele nakon nekog vremena mogu postati jako neudobne, odbija ih skinuti, a posebno ih voli nositi na sastancima s novim klijentima

Unatoč tome što su se svi navikli na to da Ashley dolazi na posao u štiklama, no ružnih pogleda uvijek ima. 

- Poglede neodobravanja i gađenja najčešće dobivam od drugih gayeva, dok su moje ženske kolegice skroz okej s tim. - rekao je Ashley i nadodao kako voli kontrast između muškog i ženskog, te se igrati njime. 

Jesi spreman za izvlačenje nagrade? Ne propusti live izvlačenje Zabibuška sličica u četvrtak, 15.03. na JoomBoosovom Facebooku i Instagramu u 18 sati! Gledaj live i možda si baš ti taj koji će osvojiti mobitel Samsung Galaxy S8, igricu Fifa18 ili SonyPlayStation 4 Pro! 

 

Ekipa došao je i taj dan, pomozite izabrati novi logo serije Isti san! 

Posjeti joomboos.24sata.hr