Bili su spremni na to: Otkriveno što je Demi uzimala

ddlovato@instagram
Otkriveni novi detalji o predoziranju mlade dive
Vidi originalni članak

Dok se Demi oporavlja u bolnici, novi detalji o njezinom predoziranju izlaze u javnost.

Poznato je da su je njezini prijatelji oživjeli Narcanom, odnosno lijekom koji sprječava simptome predoziranja drogom.

Policija otkriva da su obavijestili Demin tim o tome, ali da su pobjegli prije nego su na lice mjesta došle hitna pomoć i policija. 

Njezini prijatelji imali su Narcan kod sebe u slučaju da se netko predozira. 

Iako je potvrđeno da se Demi nije predozirala heroinom, otkriveno je da se zadnjih tjedana opet počela jako drogirati. 

-Ona i njezini prijatelji nekontrolirano su se drogirali te večeri- govori blizak izvor i dodaje da su bili spremni na takvu situaciju, zato su i imali Narcan kod sebe. 

Jedan od izvora govori kako je Demi opet počela uzimati drogu nakon što je dala otkaz svom mentoru koji joj je pomagao da ostane trijezna. 

Drugi govore da je medicinska sestra u bolnici rekla policiji da je Demi uzimala metamfetamin u tjednima prije svog predoziranja, prenosi The Blast. 

-Ljudi s kojima se u zadnje vrijeme druži nisu joj pravi prijatelji. Nemaju najbolje namjere- govore izvori bliski Demi i dodaju kako je gotovo skroz isključila svoje prave prijatelje iz svog života. 

 

-Tko god da je bio s Demi te večeri i naziva se njenim prijateljem trebali bi se sramiti sami sebe. BOLESNO!- napisao je na Instagram storyju Demin gitarist Mike Manning.

-Nikada ne možeš nikome vjerovati. NIkad ne znaš jesu li tvoji "prijatelji" zapravo na tvojoj strani ili ne- dodao je Manning.

Mike Manning je rekao da je planirao cinkati sve koji su bili tamo uz poruku "Skoro sam danas izgubio sestru".

Poznato je da je Demi bila na rođendanskoj zabavi jednog od svojih plesača u Saddle Rancheu u ponedjeljak. Naime, ne zna se jesu li ti plesači otišli s njom doma nakon zabave, ali Daily Mail je potvrdio da je barem troje plesača iz njezinog tima bilo tamo.  

Na Instagram storyjima, koji su od tada izbrisani, vidjelo se kako dvije cure jašu robota bika u restoranu, ali Demi nije bila ni na jednom od storyja. 

Policija još otkriva da su ipak pronašli drogu u njezinom domu, a i sve su to fotografirali. Naime, ne planiraju dizati tužbe protiv Demi jer su došli zbog medicinskog poziva, a ne kriminalne prijave.

 

SLIKAJ SE S TETOVAŽAMA IZ VIDEOSTAR MAGAZINA I OSVOJI JOOMBOOS ŠALICU! Odaberi tetovažu po svojem ukusu, fotkaj se i sliku objavi na Instagram s hashtagom #videostarmagazin. SRETNO!

Stigao nam je novi broj JoomBoos VideoStar magazina. Ljetno izdanje magazina donosi ti mnoštvo zanimljivih tema i intervjua s našim YouTuberima te super poklone - originalne tetovaže kakve imaju naši YouTuberi.

Posjeti joomboos.24sata.hr