Billie Eilish izbacila novi spot: Sve je snimljeno mobitelom

screenshot/youtube
Cijeli je spot snimljen mobitelom u shopping centru
Vidi originalni članak

Billie Eilish razveselila je sve svoje fanove malo prije razdoblja blagdana i Božića te im poklonila novu pjesmu i spot koji je prije dva dana izbacila na svom kanalu. Spot za pjesmu 'Therefore I Am' snimala je u praznom shopping centru, a u pjesmi se obraća misterioznoj osobi kojoj poručuje: "Nisam ti prijateljica niti išta slično..."

POGLEDAJTE VIDEO:

U nedavnom intervjuu za Apple Music pitali su je kome je posvetila ovu pjesmu, ali mlada pjevačica odlučila je ostati tajnovita. 

"Ova pjesma je otvorena za razne interpretacije. Baš me zanima što će sve ljudi u njoj prepoznati i kako će se osjećati kad je čuju. Znam da je to malo zločesto od mene, ali što ću, ja to tako volim", poručila je Billie. 

Cijeli je spot, otkrila je pjevačica, snimljen pametnim telefonom, a to je u posljednje vrijeme očito veliki trend, jer je na isti način svoj spot snimila i domaća pjevačica, Nika Turković. Ona je spot za svoje 'boje' izbacila također prije nekoliko dana i sad je bok uz bok Billie na YouTube trendingu. Zanimljivo...

NOVA PJESMA Nika Turković opet ima hit u trendingu: Jesen je u 'bojama'

Zanima nas čiji će sljedeći smartphone spot stići na vrh trendinga... Čekamo!

Posjeti joomboos.24sata.hr