Bizarna snimka: Spašavali je pa im skoro ispala iz nosila

screenshot
CBS je objavio snimku spašavanja žene koja je ostala zarobljena tijekom planinarenja, a ono što joj se dogodilo u nosilu možda joj je bilo gore od toga što je zapela na planini.
Vidi originalni članak

Naime, kad je holikopter stigao po ozljeđenu ženu koju je trebalo spasiti s planine u Arizoni, stavili su je u nosila i pokušali je podići u zrak.

No, nisu to uspjeli napraviti baš najsretnije pa se nosilo u kojem je bila sirota žena počelo nekontrolirano vrtjeti u krug i sve zajedno izgledalo je jako bizarno (i opasno). Otprilike kao da će im ispasti iz nosila, eto tako nekako.

POGLEDAJ VIDEO:

Vozač helikoptera u početku je samo stajao na mjestu jer je valjda mislio da će se vrtnja zaustaviti, ali to se nije dogodilo. Nakon par minuta naprosto su odletjeli sa ženom u nosilu, a ona se i dalje nastavila vrtjeti i to poprilično brzo.

Ovo spašavanje je na kraju ispalo možda i opasnije za nju nego to što je ozljeđena zapela u planinama. No, sa ženom je sada, na sreću, sve u redu i nije zadobila nikakve dodatne ozlijede nakon ovog rollercoaster iskustva, izvjestili su vatrogasci koji su je spašavali. 

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr