Bosanka oduševila žiri i zaradila zlatni gumb!

screenshot
Sinoć je na Supertalentu bilo jako dobrih kandidata, ali jedna je djevojka posebno oduševila
Vidi originalni članak

Sinoć je na Novoj TV prikazana još jedna epizoda talent showa Supertalent, a iako je mnogo kandidata pokazalo da su izvanredni u onome što znaju, jedna je djevojka posebno oduševila žiri. Zapravo, Janka Popovića-Volarića toliko je oduševila da joj je stisnuo zlatni gumb i poslao je direktno u polufinale. 

Adna Šestić, 19-godišnjakinja iz Zenice, izvela je pjesmu 'O jednoj mladosti' Josipe Lisac i potpuno pomela jučerašnju konkurenciju. Maja se u jednom trenutku njezina nastupa čak naježila, a Martina joj je rekla da je u izvedbu Josipine pjesme uspjela unijeti sebe, što malo kome uspijeva. 

Snimku njezina nastupa podijelili su mnogi na društvenim mrežama, a na YouTubeu ju je dosad pogledalo više od 130 tisuća ljudi. Morate je vidjeti i vi, ako još niste!

Prvu knjigu hrvatskog youtubera TheSikrt "Gola istina: Bez cenzure", u kojoj otkriva sve tajne o svom životu i pismo tajne obožavateljice, možete kupiti na svim Tisak prodajnim mjestima, u Tisak Media Centrima i na Žutom Kliku po cijeni od 69,90 kuna. 

Posjeti joomboos.24sata.hr