Brat i sestra na TikToku podižu svijest o autizmu

tacobellqween/instagram/tiktok
Brittany i Ryan su brat i sestra koji rade super stvar na TikToku. Naime, njih dvoje zajedno snimaju videa i podižu svijest o autizmu na ovoj društvenoj mreži te objašnjavaju ljudima zašto bi autizam trebao prestati biti tabu tema
Vidi originalni članak

Brittany je TikTok profil 'tacobellqween' pokrenula zajedno sa svojim bratom, Ryanom, kojemu je kao malom dijagnosticiran poremećaj u spektru autizma, piše Dexerto.

Ubrzo nakon što su krenuli snimati na TikToku postali su viralni, a sada njihova edukativna i zabavna videa prati više od 3,4 milijuna obožavatelja samo na toj društvenoj mreži.

@tacobellqween Asked my brother with Autism how I look #fyp ♬ original sound - Tacobellqween

"Kad sam kamerom uhvatila Ryanovu reakciju na mene i moju masku za lice, mislila sam da bi to mogao biti zabavan moment koji će ljudi na internetu cijeniti. Ali nisam baš mislila da će taj video postati viralan i da ćemo danas nas dvoje koristiti društvene mreže kako bismo ljude educirali o autizmu", osvrnula se Brittany na prvi njihov video koji je postao viralan. 

@tacobellqween There’s no way without you and I 🤪 (can someone tag the dc pls) #fyp #viral #tacobellqween #siblings #autismacceptance #trending ♬ Oui - God is good

Također je otkrila kako je TikTok uvelike pomogao njezinu bratu da se oslobodi i izađe iz sjene te se napokon otvori i pokaže se u svom punom sjaju. 

Sada gotovo svaki njihov video na TikToku skuplja više stotina, pa čak i više milijuna pregleda, a podrška koju imaju od svojih pratitelja ih samo tjera da idu naprijed i rade još zabavnije i bolje stvari.

@tacobellqween It’s too late at that point 🤷🏻‍♀️ #fyp #viral #siblings #autismawarenessweek ♬ original sound - AIYANA ❀ SAKARI GODDESS

"Kako odlično glumite, obožavam vas", "E ovo se zove bratska ljubav", "Moja kćerkica se jako bori u odnosu sa svojim mlađim bratom koji ima autizam i vaša videa nam jako pomažu, hvala vam", samo su neki od komentara njihovih pratitelja. A osim podrške koju pratitelji daju njima, podršku njih dvoje daju i svojoj publici i pomažu ljudima koji su u sličnoj situaciji da se bolje nose sa svim teškoćama koje susreću na putu i u životu. 

I baš zato je sve ovo vrijedno... ❤️

 

Kupnjom Borboleta x Udruga za autizam-Zagreb narukvice podržavate rad Udruge za autizam-Zagreb

Narukvice možete kupiti na svim Borboleta Joaillerie prodajnim mjestima u Osijeku, Rijeci, Dubrovniku, Splitu i Zagrebu te Webshopu

Sredstva od prodaje narukvice donirat će se Udruzi za autizam-Zagreb

Posjeti joomboos.24sata.hr