Brat olimpijke Simone Biles optužen je za ubojstvo

simonebiles/Twitter
Svjetska prvakinja u gimnastici i olimpijka prolazi jako teško razdoblje. Njezin brat i pripadnik američke vojske, Tevin Biles-Thomas, optužen je za trostruko ubojstvo.
Vidi originalni članak

Brat poznate američke olimpijke Simone Biles optužen je za trostruko ubojstvo. Tevin Biles-Thomas optužen je za napad, ubojstvo i laganje pred sudom. Krivi ga se da je tijekom novogodišnje večeri sudjelovao u pucnjavi u Clevelandu (Ohio), a ishod je bila smrt trojice muškaraca, javlja Seventeen.

Pucnjava se dogodila tijekom novogodišnje večeri u Clevelandu. Tevin je bio na partyju na koji je upala grupa nepozvanih ljudi. Uskoro je nastao metež i dvije grupice su se sukobile.

Nakon što je nekolicina njih izvukla pištolje, došlo je do pucnjave. Trojica muškaraca, Devaughn Gibson (23), Toshaun Banks (21) i Delvante Johnson (19) su ubijeni. Dvoje ih je ozljeđeno.

Simone se oglasila na Instagramu i objavila dirljiv story.

"Boli me srce zbog svih koji su uključeni u ovaj strašan događaj, posebno zbog žrtva i njihovih obitelji. Ne postoji ništa što bih mogla reći i time izliječiti njihovu bol. No, želim iskazati solidarnost prema svima na koje je ova tragedija utjecala. Molim sve da poštuju privatnost moje obitelji i da nas puste da se mi u miru borimo s našom boli", napisala je.

Tevin je, inače, član američke vojske, a trenutno se nalazi u pritvoru u Georgiji. Pred sud će stati za dva tjedna, 13. rujna. 

Više informacija o ovom teškom slučaju donosimo uskoro.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr