Bridgerton je sad i službeno najgledanija serija na Netflixu

bridgertonnetflix/Instagram
Druga sezona ovog Netflixova hita trebala bi stići već sljedeće godine!
Vidi originalni članak

Netflixova serija 'Bridgerton' i službeno je proglašena najgledanijom serijom na ovoj streaming platformi, piše Seventeen. 

POGLEDAJTE TRAILER:

I dok se glumci već naveliko pripremaju za snimanje druge sezone, priznanja i pohvale i struke i publike ne prestaju stizati. Osim što je serija ubrzo nakon premijere postala najbrže rastućim sadržajem na Netflixu, s ovog su servisa objavili nove podatke i tvrde - ovo nam je najgledanija serija koju imamo. Broj pregleda raste iz sata u sat, pa će 'Bridgerton' vjerojatno uskoro srušiti i ovaj vlastiti rekord koji su postavili. 

Prema pisanju stranih medija, dosad je seriju pogledalo gotovo 82 milijuna kućanstava diljem svijeta, ali treba napomenuti kako Netflix računa seriju ili film pregledanim već nakon što pogledate dvije minute. Pa možda nisu svi seriju još pogledali do kraja. No, kako god bilo, ovaj je rezultat spektakularan. 

Serija će i u drugoj sezoni pratiti radnju istoimene serije knjiga, što znači da će u središtu radnje i dalje ostati Anthony Bridgerton. Snimanje bi trebalo početi na proljeće, a druga sezona na Netflix bi trebala stići već 2022. godine.

 

POGLEDAJ PRVI KIMIJEV VIDEO NA JOOMBOOSU!

Posjeti joomboos.24sata.hr