Britney Spears ovim videom objavila trudnoću?

MARIO ANZUONI/REUTERS/PIXSELL
Američka pjevačica Britney Spears prošlog je tjedna izbrisala svoj Instagram profil, ali ubrzo se vratila i videom trudničkog trbuha iznenadila svoje pratitelje i navela ih da pomisle kako je možda trudna...
Vidi originalni članak

Iako je prošlog tjedna njen Instagram profil bio uklonjen, američka pjevačica Britney Spears 'vratila' se za vikend i, nakon serije selfieja, objavila video trudničkog trbuha zbog čega su obožavatelji odmah pomislili kako je trudna i da očekuje svoje treće dijete, piše Her

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Britney Spears (@britneyspears)

"Mama... Pusti me van", napisala je Britney u opisu ovog videa. S obzirom na to da, uz ovaj video, ne postoje nikakva dodatna objašnjenja, mnogi su pratitelji pomislili kako se na videu nalazi Britney. 

"Imaš li nam nešto za reći?", "I mislila sam da si trudna", "Čini mi se da nam Britney suptilno želi reći da je trudna", samo su neki od oduševljenih komentara. 

Britney još ništa nije potvrdila niti negirala, no trbuh s ovog videa definitivno nije njen nego pripada TikTokerici Lirios Andres. Ali, bez obzira na ovu činjenicu, Britney nam je možda tim videom željela dati do znanja da u njenu obitelj uskoro stiže prinova...?

Što vi mislite? 

 

USKORO KREĆE NOVA SEZONA JOOMBOOS VIDEOSTARA! STAY TUNED!

Posjeti joomboos.24sata.hr