Britney traži raskid skrbništva: 'Želim svoj život nazad'

EDUARDO MUNOZ/REUTERS/PIXSELL, MARIO ANZUONI/REUTERS/PIXSELL
Svi su na nogama zbog suđenja u kojem legendarna pjevačica traži raskid skrbništva koje njezin otac ima nad njom. Britney želi ponovno biti slobodna, s fanovi su joj pružili podršku hashtagom #FreeBritney.
Vidi originalni članak

Cijeli svijet trenutno bruji o suđenju o skrbništvu pop princeze, Britney Spears (39). Pjevačica je u srijedu rekla sucu, koji nadzire njezin slučaj, da želi raskid 13-godišnjeg skrbništva koje njezin otac ima nad njom, piše 24sata.

Britney je 2008. godine pretrpjela živčani slom, a njezin otac je nad njom dobio skrbništvo. U emocionalnoj izjavi, pjevačica je rekla da je skrbništvo emocionalno zlostavljanje. Navela je da ne može spavati, da stalno plače i nije sretna.

"Nisam ovdje da bih bila nečiji rob", rekla je putem videopoziva.

Sutkinja Vrhovnog suda u Los Angelesu Brenda Penny rekla je da će joj trebati formalna predstavka predana sudu u kojoj se traži prekid skrbništva prije nego što bude mogla poduzeti bilo kakvu akciju. Sutkinja ju je pohvalila što je istupila i rekla što misli:

"Želim vas pohvaliti što ste zaista iskoračili i istupili kako bismo čuli vaše misli, ne samo ja već i svi koji su sudjelovali u ovom slučaju", rekla je.

Želi imati još djece

Na sudu je rekla da se želi ponovno udati i imati djecu, ali to nije mogla jer ima ugrađenu kontracepciju. Nije smjela ići liječniku, jer kako je navela, "ne žele da imam djecu".

Podržali su je fanovi i kolege

Čim je objavljena njezina izjava, cijeli Hollywood, ali i svijet, se digao na noge. Pjevačici šalju poruke podrške i zahtijevaju da je se oslobodi od skrbništva oca, na društvenim mrežama iskazuju mišljenje pod hashtagom #FreeBritney. U Los Angelesu su čak održani i prosvjedi da se skrbništvo raskine.

Mariah CareyKhloe KardashianJustin TimberlakeBella Thorne i mnogi drugi poslali su Britney ljubav i podršku.

Tako joj je Khloe napisala: "Nitko ne bi smio biti tako tretiran. Ostani jaka kraljice, zaslužuješ puno bolje!"

"Volimo te Britney, ostani jaka", napisala je Mariah Carey.

Kakvu odluku će donijeti sud, saznat ćemo uskoro pa vam prenijeti.

Posjeti joomboos.24sata.hr