Camila Cabello progovorila o svojim fotkama u bikiniju...

camila_cabello/Instagram
Pjevačica Camila Cabello na Instagramu je podijelila objavu u kojoj je progovorila o tome kako su fotografije paparazza i negativni komentari na društvenim mrežama utjecali na nju i njeno mentalno zdravlje
Vidi originalni članak

Kubansko-američka pjevačica Camila Cabello, na svom je Instagram profilu podijelila objavu u kojoj je progovorila o tome koliko se osjećala "ranjivom" i "nepripremljenom" dok su ju paparazzi fotografirali u bikiniju, piše Popsugar

"Svaki put kada sam otišla u jedan beach klub u Miamiju, paparazzi su to znali i fotografirali su me u bikiniju i uvijek sam se osjećala ranjivo i nepripremljeno. Nosila sam bikinije koji su mi bili premali i nisam obraćala pozornost na to kako izgledam, a onda sam na Internetu vidjela svoje fotografije i komentari su bili uznemirujući", napisala je Camila.

"Kada sam shvatila da to je to utjecalo na moje samopouzdanje, podsjetila sam se da sam razmišljala o onome što društvo misli, a ne o sebi i svojim mislima. Ono društvo koje je toliko naviklo na određenu sliku 'zdravog' ženskog tijela koje za mnoge žene nije realan izgled... Često samu sebe podsjetim na to sve, slušam podcaste o intuitivnom jedenju, na društvenim mrežama pratim žene koje su prihvatile svoj celulit, strije, trbuh, napuhivanje, variranje u težini", dodala je.

"Danas sam kupila novi bikini, cijeli novi outfit, stavila sam sjajilo na usne. Nisam jela ništa 'teško' prije nego što sam išla na plažu zato što sam znala da će to izgledati kao fotografiranje za časopis. Toliko sam stiskala svoje trbušne mišiće da su me boljeli. Nisam disala, jedva sam se smijala zato što sam toliko pazila na svoj izgled jer sam znala da su paparazzi u blizini", ispričala je Camila.

"Znala sam da sam na tim fotografijama izgledala 'dobro' i mislila sam da će me to učiniti sretnom, no, zapravo, se nikada gore nisam provela na plaži nego taj dan. Toliko sam osjećala tugu i prazninu društva da su to postale i moje misli", poručila je i poslala poruku svim ženama, muškarcima, svima koji je trebaju čuti. I pokazala koliko ovakav pritisak može negativno utjecati čak i na one za koje mislimo da su baš uvijek 'savršeni'. A takav pritisak ne treba nikome...i ne treba ga trpjeti nitko.

 

USKORO KREĆE NOVA SEZONA JOOMBOOS VIDEOSTARA! STAY TUNED!

Posjeti joomboos.24sata.hr