Camila otkriva: Snimale smo i po pet pjesama dnevno

instagram@camilacabello
Nakon što je lani napustila Fifth Harmony, Camila Cabello priprema novi album, ali i podbada bivšu grupu da ne rade kvalitetne pjesme jer ih samo žure izbaciti na tržište.
Vidi originalni članak

- Kad smo bile grupa, snimale smo pjesme u dva tjedna. Bio je to stvarno brz proces. Ponekad bi snimile i do pet pjesama u jednom danu. Rekli bi nam: 'Ti snimi ovo, a ti to', a mi bismo to morale napraviti i to je to - otkrila je Camilla za časopis Wonderland.
Solo karijera je, otkrila je, više usrećuje. Pjesme Havana i OMG u samo tjedan dana otkako su objavljeni na YouTubeu prikupili su svaki više od pet milijuna pregleda.

- Imala sam priliku pisati i stvarati pjesme i biti uključena u svaki aspekt od produkcije do miksanja. Definitivno je veći izazov, ali je i zabavnije - kazala je. Camilin novi album u prodaji bi se trebao naći u rujnu. 

Dok je Camila trenutno na turneji po Sjevernoj Americi, cure iz Fifth Harmonyja pripremaju svoj treći album.
- Fokusiramo se na novu fazu života. Imale smo neke uspone i neke jako, jako tužne padove, ali zajedno nastavljamo pričati novu priču - kazala je Ally Brooke, a s njom se složila i Normani Kordei.
- Prekrasno je vidjeti četiri žene koje isto razmišljaju. Mi sve možemo proći zajedno - kazala je Kordei.  

 

Ovo je odličan primjer JoomBoos novinara! Ako i ti želiš pisati novosti, kvizove i druge tematske članke za JoomBoos, KLIKNI OVDJE :)  
Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

 

Posjeti joomboos.24sata.hr