Cara i Ashley priznale da su skupa, a Bradley posjetio Irinu

Evo što je novo u svijetu poznatih i slavnih.
Vidi originalni članak

Bradley je posjetio Irinu u stanu iz kojeg se iselio otkad su prekinuli. No, ipak zajedno imaju kćerkicu Leu De Seine pa je moguće da je zapravo zbog nje bio ondje. 

Irina se u nedjelju vratila u New York, a Bradley i malena Lea su zajedno proveli Dan očeva. Bravo za bivši par koji se trudi da ih kćerkica stigne oboje viđati.

I dok je njihova romnsa nažalost propala, manekenka Cara Delevingne i glumica Ashley Benson potvrdile su svoju vezu. Za ove zvijezde se već godinu dana sumnjalo da su zajedno, ali nikada nije bilo potvrde. Cara je na dodjeli nagrada odlučila zahvaliti Ashley, iako joj nikada nije izgovorila ime: "Moram zahvaliti veoma posebnoj osobi u ovoj prostoriji. Pokazala mi je što je ljubav zapravo i kako je prihvatiti, što je teže nego što sam mislila."

Ashley je sherala Carinu sliku na svom Instagram storyju. Cute.

I dok u životima ovih ljepotica cvjetaju ruže, Belli Thorne ipak nije sve bajno. 

Ako ne znaš o čemu je riječ, Bella je sama objavila svoje golišave fotke jer joj netko hakirao mobitel i prijetio da će ih objaviti.

Komičarka Whoopi Goldberg je naime u svojoj emisiji rekla da je Bella to mogla i očekivati pa i na neki način nju okrivila za cijelu situaciju. Bella je to naravno prokomentirala jer se osjećala povrijeđeno:

"Neću lagati, želim reći da se osjećam poprilično odvratno. Osjećam se poprilično odvratno, Whoopi, znajući, da su svi vidjeli sve. Želim reći da je tvoja emisija učinila da se osjećam loše. Nadam se da si sretna. Stvarno se nadam. Luda si što pomišljaš na tako grozne stvari u ovako groznoj situaciji."

Također, trebala je gostovati kod nje u emisiji, ali je ipak odlučila da to neće učiniti.

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr