Čaroban glas: Mia Negovetić ima pjesmu s One Directionom

mia.negovetic@instagram
Mlada Riječanka izbacila je svoj prvi singl u suradnji s gitaristom svjetski popularnog benda One Direction.
Vidi originalni članak

Prva pobjednica televizijskog showa ‘Zvjezdice’ čarobnog glasa, Mia Negovetić proteklih je mjeseci radila na svojem prvom singlu na engleskom jeziku. Pjesma 'Trouble' snimana je u studiju u Los Angelesu, ali i u Mijinom rodnom gradu Rijeci.

No, ono što je posebno zanimljivo je činjenica da je Mia surađivala sa svjetski popularnim bendom One Directionom, točnije gitaristom Danom Richardsom koji je ujedno i autor pjesme. Na pjesmi su počeli raditi u ožujku prošle godine, a dovršena je u Kaliforniji. 

- Pjesma govori o svemu što nas u životu na neki način malo opterećuje, ali istovremeno zabavlja toliko da se ne možemo odvojiti od toga - rekla je Mia. 

Mia se već na početku snimanja pjesme na društvenim mrežama pohvalila s ovom suradnjom, a sada je ponosna na prvi singl na engleskom. 

Bravo Mia!

Jesi li već kupio novi broj omiljenog JoomBoos Videostar magazina? Brzo jer je upravo na kioscima

MEGA POKLON:  Uz novi JoomBoos magazin dobivaš  na dar i prvi youtuberski kalendar! Fotkaj se s prvim youtuberskim kalendarom i objavi fotku na Instagramu uz #videostarmagazin. Najkreativniji će osvojiti JoomBoos jastuk ili majicu ISTI SAN!  Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)  
 

Posjeti joomboos.24sata.hr