Čaroban svijet tranformacija: Zbog showa mijenjaju spol, debljaju se i mršave

Nova TV
Grudi, duga kosa i neudobne štikle... Natjecatelji emisije 'Tvoje lice zvuči poznato' otkrili su kako se nose s neobičnim tranformacijama
Vidi originalni članak

U zabavnom natjecanju 'Tvoje lice zvuči poznato' apsolutno sve je moguće. Žene postaju macho muškarci, muškarci postaju senzualne djevojke. Duga kosa postaje kratka, a mršavi postaju debeli. 

Svake nedjelje na male ekrane nam donose neviđenu zabavu, transformacije kojima nas oduševljavaju i nastupe kojima nas očaraju.

Ništa drugačije nije bilo ni u trećoj epizodi...

Natjecatelji su odlučili iskreno progovoriti o svojim transformacijama i otkriti je li sve tako lako i zabavno kako se čini.

- Super je, malo je neobično, ali navikneš se na sve. Ali i dalje mi je drago što sam muško i ostao bih muško, ako je ikako moguće - opisao je Dušan Bućan svoj prvi susret sa štiklama. 

Saši Lozaru štikle nisu bile problem, ali ga duga kosa baš i nije oduševila...

- Da imam tako dugu kosu ne bih to mogao izdržati. Smetala mi je u izvođenju koreografije - priznao je.

Ipak, ništa lakše nije ni ženama.

- Nisam se vidjela prije nastupa, ali rekli su mi da sam jako ružan frajer - pomalo razočarano rekla je Maja Posavec.

S druge strane, Maja Šuput se oduševila svojom ulogom muškarca.

- Ja sam se osjećala kao najveći frajer. Barila sam pogledom kroz naočale. Sve cure su moje, sve su me pitale za spoj - našalila se pjevačica. 

Ovaj vikend kandidate očekuju novi izazovi... Vidjet ćemo kako će izgledati transformacija Ivana Šarića u Grace Jones, Saše Lozara u Taylor Swift, Renate Sabljak u Tošu Proeskog, Ivane Marić u Chaka Khan. Svakako će biti zanimljivo vidjeti Maju Šuput u liku Šabana Bajramovića, a Dušana Bućana kao Shaggyja. Luka Bulić nastupit će kao pjevač legendarne grupe AC/DC, a Maju Posavec ćemo gledati u sastavu grupe AQUA. Pratite ih u nedjelju u 20 sati na Novoj TV!

Posjeti joomboos.24sata.hr