Čeka te 500 kuna ako objavimo pet tvojih članaka!

Stalno nas pitate kako možete sudjelovati u sadržaju, a sad konačno imate priliku za to.. i opako zaraditi!
Vidi originalni članak

Hej JoomBase! Znamo koliko među vama ima kreativaca, to ste nam dokazali i slanjem pitanja i memeova. Mnogi od vas tad su se raspitivali možete li i vi stvarati sadržaj - i dok je stvaranje magazina ipak jedan složeniji proces i potrebno je biti u našoj JoomBoos tvornici, tekstove i kvizove za web možete slati I OD KUĆE!

UPUTE: Sve tekstove, vijesti i kvizove šaljite na Facebook JoomBoosa u Inbox!

via GIPHY

Ne moraš se nužno ograničiti isključivo na JoomBoos teme - možeš napraviti celebrity report, komentirati zadnji trend iz beauty svijeta koji obožavaš ili prezireš, ili smisliti genijalan kviz na temu tvog omiljenog pjevača ili pjevačice, baviti se ljubavnim problemima ili savjetima, intervjuirati nekog YouTubera, top 10 ovo i top 5 ono... 


I ako nas oduševiš svojim tekstovima te objavimo pet tvojih članaka, dobit ćeš 500 kuna!

 

via GIPHY

Nemoj zaboraviti ni da SVAKI DAN dijelimo nagrade. Jesi li već kupio novi broj omiljenog JoomBoos Videostar magazina? Brzo jer je upravo na kioscima! 

Ne zaboravi ni na MEGA POKLON:  Uz novi JoomBoos magazin dobivaš  na dar i prvi youtuberski kalendar! Fotkaj se s prvim youtuberskim kalendarom i objavi fotku na Instagramu uz #videostarmagazin. Najkreativniji će osvojiti JoomBoos jastuk ili majicu ISTI SAN!

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

 

Posjeti joomboos.24sata.hr