Celebrity mame i njihova djeca ovaj tjedan su posebno slatki

kimkardashian/Instagram
North i Blue Ivy su svojim mamama pomagale izabrati odjevne kombinacije, a princ George ja mami pomogao nositi namirnice. Pa koliko su slatki?
Vidi originalni članak

Djeca poznatih i slavnih, baš kao i ona "običnih" ljudi, pomažu svojim roditeljima u svakodnevnim poslovima.

Najslađi princ George

Tako je princ George pomogao unijeti namirnice koje je njegova mama Kate Middleton naručila. Ovo je oduševilo dostavljače pa su malenom članu kraljevske obitelji dali lakše vrećice, a on je bio sretan što im može pomoći. Bravo Kate i Wiliiam za odgoj, čista petica.

 Inače, tako je i princeza Diana odgajala Harryja i WIlliama pa su se često voziji javnim prijevozom, iako su im svakodnevno na raspolaganju bili (i dalje su) osobni vozači.

Kim i North, Beyonce i Blue Ivy

Preko oceana su, pak, dvije slavne djevojčice pomogle odjenuti svoje još slavnije mame za evente.

North West je asistirala dizajneru Domenicu Dolceu dok je spremao njezinu celebrity mamu Kim Kardashian za koncert Celine Dion. Kim je odjenula bijeli kombinezon, a na Instagramu se zahvalila dizajneru.

Jednako su slatke bile su i Beyonce i njezina kćerkica Blue Ivy. Odjenule su se skroz slično za gala event inspiriran Kraljem lavova. Beyonce je odjenula kombinezon, a malena Blue Ivy haljinicu, pa se celebrity mama pohvalila njihovim lookovima na Instagramu.

Tko je tebi od ove celebrity djece najslađi?

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr