Celebrity parovi se ne srame i strastveno se ljube u javnosti

screenshot
Donosimo vam vijesti iz života vaših najdražih celebrity parova. Zanima vas što se s njima događa? Pročitajte niže u tekstu.
Vidi originalni članak

Camila Cabello i Shawn Mendes plijene pažnju gdje god se pojave. Ne prođe ni dan da nema novih vijesti vezanih uz ovaj par pa je ista situacija i danas.

Napokon poljubac na pozornici

Shawn je, naime, imao koncert u Torontu, a s njim je Senoritu zapjevala, naravno, Camila. Svi su s velikom pozornošću pratili njihov nastup i onda je 'pao' poljubac na koji je publika počela vrištati od sreće, javlja Cosmopolitan.

Svi su mislili da će se poljubiti na dodjeli VMA nagrada, ali su se tada suzdržali. Ovog puta su ih srasti ipak do kraja ponijele. Pjevali su na jedan mikrofon, što im je omogućilo romantičan kontakt očima. Shawn je zavukao prste u njenu kosu, a ona je ruke stavila na njegove obraz. Iako je nije poljubio u usta, računamo i ovaj poljubac u obraz. So cute!

Lili Reinhart progovorila o vezi s Coleom Sprouseom

Prošlo je već neko vrijeme od kad su nam Lili i Cole otkrili novosti o svojoj vezi, a sad je Lili odlučila malo updateati javnost.

Dugo se šuškalo da su prekinuli, ali Lili je glasine prekinula u jednom intervjuu. Nakon promocije filma 'Hustler' Lili je dala izjavu u kojoj je govorila o kostimiranju za Noć vještica i otkrila planove koji uključuju i Colea.

Kostimirati će se u poznate TV likove?

Osim o modi i glumi, u intervjuu je govorila i o kostimiranju za Noć vještica. A na tu temu je rekla sljedeće: 

"Jako sam dobra u šminkanju i u specijalnim efektima. O moj Bože! Nisam jako dugo to radila! Nekako sam se prebacila s te tehnike na bojanje lica. Iako sam to prije radila, sad baš nemam vremena, što zvuči jako glupo, ali stvarno nemam. Treba puno vremena za to. Mislim da imam neku ideju za Noć vještica, ali vidjet ćemo. Mislim da ću se kostimirati 'u paru' sa svojim dečkom, Coleom. Ne želim još ništa otkriti osim da se radi o paru s TV-a." Opa, dakle definitivno su i dalje zajedno.

Drago nam je da je ušutkala sve hejtere koji su se nadali prekidu glumaca. Sad nas baš zanima u koga će se to točno maskirati! Jedva čekamo vidjeti!

Lady Gaga podijelila fotku romantične večere s dečkom

Sad kad su se smirili tračevi o njenoj 'romansi' s Bradleyjom Cooperom, pjevačica može krenuti dalje u miru. Ima novog dečka i čini se da je prezaljubljena.

Njezin novi dečko je Dan Horton, audio inženjer koji je dosad radio s brojnim celebovima. Sinoć je pjevačica na svom storyju podijelila sliku romantične večere s njim i raznježila je fanove, a usput i pokazala koliko je sretna i zadovoljna nakon prekida zaruka i cijele strke oko Bradleyja.

Gaga je na romantičnoj fotki označila Dana i napisala: "Danov specijal" i dodala pokoji srce emoji. Preslatko! Nadamo se da je za nju ovo napokon TO u ljubavi!

Kćer Johnnyja Deppa i njezin dečko, Timothée, uhvaćeni u strastvenom poljupcu

Svi znate za Johnnyja Deppa! No, jeste li znali da s Vanessom Paradise ima kćer Lily Rose koja plijeni pozornost svojom ljepotom? Okej, možda ste i to znali. No, važnija je vijest da Lily ima dečka i da su...preslatki. I da se ne srame svoje veze!

Lily je uhvaćena kako se na jahti strastveno ljubi s dečkom, glumcem Timothéejem Chalametom.

Nisu ih smetali fotografi oko njih, jednostavno su se prepustili strastima. A Twitter je, naravno, poludio na ove fotke.

"Ja kad gledam fotke Timotheeja i Lily kako su romantični u Italiji", napisala je jedna obožavateljica uz urnebesnu objavu.

Iako je njihov poljubac možda maaaaaalo 'too much', na njima se vidi da su stvarno jako zaljubljeni. Pa nek' im bude!

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr