Četvrta epizoda 'Cimera' je vani: 'Najbolji DJ na svitu!'

Na JoomBoos YouTube kanalu izašla je četvrta epizoda novog serijala 'Cimeri' u kojima pratimo avanture Petre i Renata, influencera cimera koji su mislili da nikad ne bi živjeli zajedno da ne moraju.
Vidi originalni članak

Prepirke, svađe, međusobna podbadanje i smicalice, sve je to dio svakodnevnog suživota Petre i Renata, najpoznatijih hrvatskih Cimera i influencera koji su smješteni u isti stan da žive zajedno zatvoreni i testiraju vlastite granice.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ni nova epizoda nije mogla proći glatko, bez prepirki i podbadanja. Kao i uvijek, Renatova nemarnost je izludila Petru pa je izbila još jedna svađa.

Dok je Petra spavala, Renato je odlučio vježbati za svoj novi posao - posao Dj-a što je nju jako razljutilo.

Nakon kratke prepirke jer se Renato poslužio Petrinom karticom za kupovinu opreme bez pitanja, Petra ipak odluči poslušati Renatov mix koji priprema za dječji rođendan na kojem će prvi put nastupati.

"Ja mislim da su i 'baby steps' preveliki koraci za tebe", bio je njezin komentar na vrlo upitan mix koji je Renato pripremio. Predložila mu je da mu scensko ime bude DJ Sendviči na što on nije htio pristati.

Kako je prošla Renatova gaža te koje je DJ ime odabrao, pogledajte u novoj epizodi, koja je, ako je suditi po komentarima gledatelja, odlična.

"Predobroooo.....Nadam se da ovo nikad neće završiti!".

 

 

Posjeti joomboos.24sata.hr