Četvrta sezona Stranger Thingsa ruši brojne rekorde!

Pixsell
Nova sezona ruši brojne rekorde, a u trend su vratili i jedan već zaboravljeni hit iz 80-ih godina
Vidi originalni članak

Nova, četvrta sezona serije 'Stranger Things', na Netflixu je premijerno prikazana prošlog petka, čak tri godine nakon što je treća sezona završila na ovoj popularnoj streaming platformi. I naravno, četvrta sezona već je srušila nekoliko rekorda, javljaju iz Netflixa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Stranger Things Netflix (@strangerthingstv)

Sezona je ukupno gledana 286,8 milijuna sati preko vikenda te je time postala najgledanija premijera na engleskom jeziku. Daleko ispred Bridgertona, koji je prvi vikend gledan 193 milijuna sati, piše Business Insider.

Osim rušenja rekorda, zbog 4. epizoda četvrte sezone serije i jedan je hit 80-ih godina ponovno postao viralan i slušan. Riječ je o pjesmi Running Up That Hill britanske pjevačice Kate Bush. Tu pjesmu - SPOILER ALERT - Steve, Dustin i Mike puštaju Alex na slušalice nakon što zaglavi u Upside Downu s Vecnom i uspiju je izvući nazad u njihov svijet.

No, da vam previše ne otkrivamo, najbolje da pogledate prvih sedam novih epizoda serije, koje su ovoga puta duže nego ikada. A 1. srpnja izlazi volume 2, odnosno još dvije preostale finalne epizode od kojih fanovi već sad očekuju mnogo!

POGLEDAJTE TRAILER ZA NAŠU NOVU SERIJU:

Dok odgledate Stranger Things i čekate volume two, pogledajte trailer za novu JoomBoos seriju. Prvu bilingvalnu seriju na ovim prostorima, The Outsiders, koji izlaze na našem YouTubeu 16.6. Pratite nas!

Posjeti joomboos.24sata.hr