Cheryl Cole i Liam Payne prekinuli vezu

Pinterest
Prije nekoliko dana je jedan od najslavnijih parova potvrdio kako prekidaju ljubavnu vezu nakon dvije godine.
Vidi originalni članak

O lošim odnosima ovog para se mjesecima nagađalo, a mediji su već nekoliko puta pisali o tome kako bi ljubavi mogao doći kraj. Ovoga puta su Liam i Cheryl sami  potvrdili prekid, a časopis ,,The Sun’’ je ekskluzivno saznao kako je par prekinuo još prije dva tjedna.

via GIPHY

Par je odvojenim ali gotovo identičnim postovima na Twitteru objasnio da su odlučili krenuti odvojenim putevima, ali da su  se nastavili voljeti i poštovati kao obitelj i to ponajprije zbog sina Beara. 

via GIPHY

U objavi na Twitteru su napisali:

,,Tužni smo što vas moramo obavijestiti da ćemo krenuti odvojenim putevima. To je bila teška odluka za nas. I dalje imamo puno ljubavi jedno za drugoga kao kao da smo obitelj. Bear je naš svijet i molimo vas za poštovanje njegove privatnosti.’'

via GIPHY

Stigao nam je novi broj JoomBoos VideoStar magazina. Ljetno izdanje magazina donosi ti mnoštvo zanimljivih tema i intervjua s našim YouTuberima.

Donosimo ti ekskluzivan intervju sa Stokom i LayZ-em povodom snimanja navijačkog hita 'Moja Croatia'. Ako i ti želiš imati originalnu majicu iz spota navijačke himne, kupi ih na ŽUTI KLIK. Cijena majice je 120 kuna.

A tu su i naše ljepotice - Two Crazy Beauties koje ti tajne pravog i iskrenog prijateljstva. Dennis Domian, TheSikrt i Bruno Lukić govore o onim svakodnevnim brigama i temama koje muče svakog od nas, a neki YouTuberi otkrivaju najcringe situacije u kojima su se pronašli.

seks vodiču za tinejdžere pročitaj sve što trebaš znati o prvom seksu, a u rubrici 'Zavoli svoje tijelo' doznaj kako s dozom samopouzdanja uskočiti u kupaći kostim i pobjeći na plažu. S obzirom da je razdoblje koncerata i festivala, obratili smo pažnju i na droge koje ti mogu uništiti život u nekoliko sekundi.

Tu su i dva modna izloga s top odjevnim predmetima koje moraš imati ovo ljeto, zastrašujuća horor priča i 'game time' za sve one koji obožavaju videoigre.

I ovaj broj JoomBoos magazina dolazi u dvije različite naslovnice, te super poklonom - originalnim tetovažama kakve imaju naši YouTuberi. Izaberi između tetovaže strijele i palme i budi cool ovo ljeto.

Posjeti joomboos.24sata.hr