Chill Out: Reperski dvojac koji rastura scenom

Screengrab Chill Out @YouTube
Izašao je novi spot za pjesmu Miris Ulica reperskog dvojca Chill Out, a ovo je što trebaš znati o njima.
Vidi originalni članak

Chill Out je zagrebački reperski dvojac iz Podsuseda, a njega čine dva MC-a, Mangup i Brunči. Grupa postoji već dvije godine, a ako još nisi čuo za njih, sada je savršeno vrijeme. 

-Najveća inspiracija na našoj rap sceni su nam definitivno Tram 11 i Stoka- kažu dečki i dodaju da su neki od stranih repera koji ih motiviraju Tupac, Eminem i 50 Cent, pa ako voliš njihovu glazbu, svidjet će ti se i Chill Out.

Izbacili su novu stvar pod imenom Miris Ulica u suradnji s mladom pjevačicom Marijom Barišić, a vani je i spot, pogledaj ga ovdje:

Spot je sniman u njihovom kvartu, Podsusedu, a za njega je zaslužan Mislav Petek - Peta.  

Produkcija pjesme pripala je RedRecordsStudiu, a posvećena je borbi protiv odlaganja otpada na području stare cementare u Podsusedu, kako piše u opisu spota na YouTubeu. 

Dečki kažu da najviše pišu o stvarima kroz koje prolaze, iskustvima i različitim životnim situacijama, a u budućnosti žele motivirati druge da ostvare svoje snove i da nikada ne odustaju od onoga što vole

 

Reper Stoka ustao iz mrtvih: na pozornicu ga donijeli u lijesu

A kako bismo vam pokazali koliko smo zahvalni našim JoomBoos vojnicima, u nedjelju u 11 sati na JoomBoosovom YouTube kanalu pripremili smo vam pravu poslasticu. Sve ono što niste znali o JoomBoosu i o omiljenim youtuberima moći ćete pogledati u najbrutalnijem dokumentarcu ikada koji je napravio legendarni Robert Knjaz.

 

Posjeti joomboos.24sata.hr