Christina Aguilera oduševila totalnom promjenom stila

promo
Premda je bila jedna od najvećih glazbenih zvijezda prije više od deset godina, novim albumom je dokazala kako još nije spremna na povlačenje sa scene.
Vidi originalni članak

Christina Aguilera ima novi album pod imenom ,,Liberation” i stoga smo malo obratili pažnju na njezinu promjenu stila koju nam je predstavila fotografijom snimljenom za jedan američki časopis. Fotografijom je privukla mnogo pažnje i pozitivnih komentara. Mogli bismo reći da je ispala potpuno neprepoznatljiva u časopisu ,,Paper”.

Još je interesantnija činjenica da na fotografiji nije pokušavala isfurati klasičan seksepil kao što to radi većina slavnih cura na svojim Instagram profilima već se odlučila za potpuno prirodnu i opuštenu varijantu sebe.

Neki od komentara fanova su bili koliko je nježna, slatka, prirodna, pjegava. Christina nam je ovom fotkom i svojim povratkom na scenu pokazala koliko je bitno biti svoj u svijetu showbiz klonova i kako se posebnost uvijek cijeni.

Kada se prisjetimo njezinih ‘kičastih’ stilova i napadne šminke koju je furala 2000-ih godina kada je tek počinjala karijeru i uspješno vladala glazbenom scenom gotovo čitavo desetljeće, mogli bismo reći da je ovo doista velika i zanimljiva promjena.

via GIPHY

Iskreno se nadamo da će se i mnoge druge zvijezde odlučiti na promociju prirodne ljepote.

Piši nam u komentare kako ti se čini ova nova Christina?

Sada napokon i ti možeš nositi LayZ-evu majicu! JoomBoos misli na tebe i omogućio ti je da navijaš za našu repku u popularnim majicama iz spota "Moja Croatia". 

Od danas možeš kupiti Moja Croatia majice na stranici ŽUTI KLIK.  

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

Posjeti joomboos.24sata.hr