Coverom pjesme Beatlesa prikupili novac za Ukrajinu

screenshot/youtube
Dječaci Jacob i Oliver iz Velike Britanije osmislili su svoj cover za pjesmu Beatlesa 'Let It Be' i tako prikupili novčana sredstva za pomoć Ukrajini
Vidi originalni članak

Dvojica osmogodišnjaka, Jacob i Oliver, iz Velike Britanije, na melodiju pjesme 'Let It Be' od Beatlesa snimili su cover kako bi prikupili novčana sredstva za pomoć Ukrajini, piše BBC

Dječaci zajedno idu na sate pjevanja i tamo su dobili inspiraciju za cover, a Jacob, koji na snimci svira klavir, rekao je kako "pjesma ima zaista dobru melodiju" i da im se promjena riječi činila kao jako dobra ideja. "Želimo pomoći djeci koja su pogođena ratom", dodao je Jacob.

Vijest o ovim dječacima došla je i do 'The Beatles Story' muzeja u Liverpoolu koji im je pružio priliku da sviraju na klaviru koji je pripadao Johnu Lennonu. 

"Jako naporno su radili na tome i, iako su obojica bili prilično zaposleni, uspijevali su naći vremena za vježbanje kako bi ova izvedba bila najbolja moguća", ispričala je Jacobova mama Emma.

Njihova namjera da putem ove izvedbe prikupe novčana sredstva je i ostvarena jer su, u vrlo kratkom vremenu, uspjeli prikupiti oko 500 funti novčane pomoći. Bravo dečki!

Posjeti joomboos.24sata.hr