5 cura u vezi koje nas tjeraju na cringe!

YouTube/screenshot, canva
Nije neka tajna da dečki obožavaju cure koje imaju smisao za humor. Malo smo istražili društvene mreže i pronašli pet urnebesnih djevojaka koje su svojim dečkima definitivno začinile dan.
Vidi originalni članak

1. Majica s pretečom porukom ostalim curama.

Ova curka se definitivno potrudila da nitko ne prilazi njezinom dečku preblizu. Sigurni smo da je njemu bio užitak izaći u javnost s majicom na kojoj ispod slike njegove djevojke stoji natpis ,,Ako čitaš ovo znači da mi stojiš preblizu. Ja imam curu!”.

2. ,,Prestani kakati, fališ mi”.

Opće je poznato da dečki vole “mrvicu” duže provesti u toaletu prilikom obavljanja velike nužde, a s obzirom da je ova djevojka bila nešto nestrpljivija gurnula je dečku papirić pod vrata kako bi malo ubrzao taj dugotrajan proces.

3. Cura se umasirala u njezinog dečka za njegov rođendan.

Ima li nešto kreativnije od toga? Dečko dolazi kući u nadi da će ga dočekati tajni tulum iznenađenja i djevojka u najljepšem izdanju ikada, a zapravo ugleda samog sebe. Ideja za svaku pohvalu.

4. ‘Savršeno iznenađenje za dečka’. Postavljen stol sa prefinom klopom i i naštiman PlayStation. Ovaj dečko je sigurno bio oduševljen.

5. Mala porukica o wc papiru.

Eto nas opet na temi dečkiju i wc-a. Kao što je to slučaj kod mnogih frajera, ni ovaj dečko nije baš bio vičan u mijenjanju toaletnog papira kada se potroši i baš zato je njegova djevojka odlučila ostaviti mu prijeteću poruku prepunu “ljubavi”.

Pogledaj spot Stoke i LayZ-a! 

Posjeti joomboos.24sata.hr