Kedžo: Pobjedu ću proslaviti na potpuno neočekivan način!

Svojim transformacijama zaslužio je titulu pobjednika, ali i proslavu kakvu si sam priželjkuje...
Vidi originalni članak

Nakon duge borbe napokon smo saznali ime pobjednika ove sezone showa "Tvoje lice zvuči poznato". Damir Kedžo je svim svojim imitacijama zaslužio tu titulu, a transformacijom u Mariah Carey i izvedbom njene pjesme "All I Want For Christmas Is You" zaslužio je najviše bodova kolega natjecatelja i žirija.

Iako je kroz sezonu prolazio kroz najrazličitije i najopsežnije transformacije, u posljednjoj je "samo" morao obrijati dlake na rukama i još jednom stati na visoke potpetice. No, sve se isplatilo.

Na pitanje kakav je osjećaj pobijediti, pjevač je skromno odgovorio kako je osjećaj predivan, ali kako ga već sad lovi tuga jer je sve gotovo. Kako kaže, jako se zbližio s drugim natjecateljima.

Osim toga, otkrio je kako će pobjedu proslaviti na najjednostavniji mogući način.

"Spavanjem i bakinom kuhinjom. Ali nema vremena za stajanje, jako je puno stvari koje se spremaju i to me zbilja veseli", izjavio je Damir u intervjuu za Dnevnik.hr.

Nakon što je i ovaj show završio, Kedžo s punim pravom može reći kako je 2016. godina bila njegova godina u punom smislu te riječi. Osim pobjede, zabilježio je i druge brojne poslovne uspjehe, a već sad ima velike planove za iduću godinu.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Posjeti joomboos.24sata.hr