Dečki, evo savjeta za brzo i bezbolno pakiranje!

Htjeli to oni priznati ili ne, ali opće je poznato kako većini frajera kofere prije putovanja slažu mame, cure, žene. Ukoliko se slučajno nađu u situaciji da im nijedna od pripadnica ljepšeg spola ne može uskočiti u pomoć, naši savjeti bi im mogli biti od koristi.
Vidi originalni članak

Evo nekoliko savjeta kako što bezbolnije preživjeti pakiranje za put, piše Menshealth.com:

1. Ne slaži odjeću – 'srolaj’ je.

Umjesto da slažeš odjeću - jedan komad odjeće na drugi, puno bolja ideja bi bila da ju „srolaš“. Na ovaj način, u standardni kofer bez problema može stati puno više komada odjeće.

2. Princip piramide.

Prvo, cipele složi uz rub torbe ili kofera. Potom, spakiraj veliku odjeću, poput hlača i dukserica. Njih ne moraš 'srolati' već ih staviti na dno i ostaviti dio da bude van kofera (njim ćeš pritisnuti vrh piramide i završiti pakiranje). Zatim srolaš ostalo i neka to bude sredina piramide, s tim da najmanja odjeća bude na vrhu. Potom, na vrh piramide, ide kozmetika, dokumenti i sl.

3. Napravi listu.

Prije početka pakiranja, najbolje nekoliko dana ranije, započni sa sastavljanjem popisa. Na ovaj način i s nekoliko dana 'na raspolaganju', vjerojatno ćeš se sjetiti i stvari koje bi u žurbi sigurno zaboravio.

via GIPHY

4. Ne ostavljaj prazan prostor!

Pojedini vole ostaviti prazan prostor u koferu i torbi no zbog ovoga će ti se odjeća previše izgužvati. „Prazan prostor“ popuni zgužvanim papirom.

via GIPHY

5. Nosite samo ono što ti zaista treba.

Sve što možeš kupiti na mjestu gdje putuješ, ne nosi sa sobom i ne pretrpavaj kofer bespotrebno.

via GIPHY

Stigao nam je novi broj JoomBoos VideoStar magazina. Ljetno izdanje magazina donosi ti mnoštvo zanimljivih tema i intervjua s našim YouTuberima.

Posjeti joomboos.24sata.hr