'Demi je bolje, ali ne znamo hoće li opet posrnuti'

ddlovato / instagram
Već je 90 dana trijezna i stanje joj se popravlja, kaže njezina mama
Vidi originalni članak

Mama Demi Lovato javila se sa super vijestima. Naime, pjevačica se osjeća mnogo bolje, već je 90 dana trijezna i stanje joj se bitno popravlja, piše Cosmopolitan.

Dianna De La Garza, koja se i sama borila s ovisnošću o čemu je napisala knjigu, za Daily Mail je izjavila kako joj je drago vidjeti kćer na pozitivnom putu.

"Već se 90 dana uspješno liječi i ne mogu biti više zahvalna niti ponosna na nju jer ovisnost je bolest i zaista zahtjeva naporan rad. Jako je teško i ne postoje prečaci", izjavila je Dianna i dodala kako, ipak, nitko ne može sa sigurnošću znati hoće li Demi ipak s vremenom posrnuti ili ne. "Ne mogu to znati sa sigurnošću. Zaista ne mogu", dodala je.

Obećala je da će se nastaviti boriti 

Podsjetimo, Demi je zbog predoziranja ovog ljeta hospitalizirana te su se liječnici uspjeli izboriti za njezin život. Otada je na liječenju, a svojim se fanovima javila na Instagramu i obećala da će se nastaviti boriti.

Prvu knjigu hrvatskog youtubera TheSikrt "Gola istina: Bez cenzure", u kojoj otkriva sve tajne o svom životu i pismo tajne obožavateljice, možete kupiti na svim Tisak prodajnim mjestima, u Tisak Media Centrima i na Žutom Kliku po cijeni od 69,90 kuna. 

Posjeti joomboos.24sata.hr