Demi se oglasila: Nastavit ću se boriti

ddlovato@instagram
Poslala je emotivnu poruku svojim fanovima
Vidi originalni članak

-Hvala Bogu što sam živa- napisala je Demi u poruci fanovima koju je objavila na svom Instagramu, prenosi Huffington Post.

Ovo je prvi put da se oglasila nakon što je završila u bolnici zbog predoziranja prošlog mjeseca. 

-Uvijek sam bila otvorena o svojim problemima s ovisnošću. Ono što sam naučila je da ova bolest ne prolazi ili nestaje s vremenom. To je nešto preko čega trebam prijeći, a još uvijek nisam. Želim zahvaliti Bogu što me drži na životu i što sam dobro - piše Demi.

-Svojim fanovima sam zahvalna na svoj ljubavi i podršci zadnjih dana, ali i inače. Vaše pozitivne misli i molitve su me vodile kroz ovo teško vrijeme. Želim se zahvaliti svojoj obitelji, timu i osoblju u Cedars-Sinaiu koji su bili uz mene čitavo ovo vrijeme. Bez njih ne bi bila ovdje i pisala ovu poruku. Sada trebam vremena da se fokusiram da ostanem trijezna i nađem pravi put prema oporavku. Ljubav oju ste mi pokazali nikada neće biti zaboravljena i jedva vam čekam uzvratiti istom mjerom. Nastavit ću se boriti. - iskreno se otvorila Demi na svom Instagram profilu.

Demi je i ranije bila otvorena o svojoj borbi s ovisnošću, a nedavno je čak i objavila pjesmu Sober u kojoj govori da je posrnula na svom putu. 

 

Stigao nam je novi broj JoomBoos VideoStar magazina. Ljetno izdanje magazina donosi ti mnoštvo zanimljivih tema i intervjua s našim YouTuberima.

Posjeti joomboos.24sata.hr