Dino Miklaužić nova je hrvatska "Zvjezdica"

RTL
Bio sam van sebe od sreće, nisam mogao vjerovati da sam ja pobjednik - rekao je Dino nakon proglašenja. Skakao je od sreće
Vidi originalni članak

Dječak z Huma na Sutli za dlaku je pobijedio Emmu Uvalić i prema mišljenju i odluci žirija dobio više bodova. Nakon Mie Negovetić, postao tako druga hrvatska Zvjezdica.

- Bio sam van sebe, nisam mogao vjerovati kada je Doris rekla moje ime. Zaista su me iznenadili. Presretan sam - prvo je što je palo na pamet desetogodišnjem Dini kada je voditeljica Doris Pinčić objavila da je upravo on osvojio laskavu titulu. Dino je od sreće počeo skakati, a prva mu je čestitala majka Jelena koja je finale pratila u backstageu. 

 

- Mama je bila jako sretna i ponosna, kao i moji prijatelji iz škole koji su me dočekali pljeskom. Učiteljica mi je napisala pismo - kazao je Dino koji će pobjedu proslaviti u krugu obitelji.

- Mama, tata, seka i rodbina. Slavit ćemo doma, uz puno pjesme - kaže Dino kroz smijeh. 

- Čini mi se da je zaboravio govoriti, samo pjeva. Morat ću ga početi opominjati, stalno mi govori: Mama jesi li čula ovu pjesmu? Mama jesi čula ono? -  kroz smijeh nam govori majka dječaka koji je ozbiljno odlučio čime se želi baviti, barem u bliskoj budućnosti.

Podršku je, osim od roditelja, dobio i od članova žirija, a maestro Šljivac mu je savjetovao da nikada ne prestane vježbati, razvijati i školovati glas.

 

Posjeti joomboos.24sata.hr