Dino Petrić: Dobivam svakakve poruke obožavateljica

dinopetrich/instagram
Još su samo dva dana ostala do izlaska novog JoomBoos proljetnog hita, 'Vino i noć', koji izvodi zgodan i talentirani Dino Petrić. Uoči premijere pjesme i spota u srijedu u 12:00 sati na JoomBoos YouTube kanalu, popričali smo s Dinom. Vrijeme je da ga upoznate:
Vidi originalni članak

Publika te prvi puta upoznala na The Voiceu. Koliko se Dino iz Voicea promijenio u odnosu na Dinu danas?

Promijenio se i ostao je isti! Ostao je isti Dino kad su u pitanju emocije, osobnost, prirodnost na bini... Ali mogu reći da je Dino kao pjevač, u ovih pet godina od završetka The Voicea, sazrio je u vokalnim izvedbama, u nekim razmišljanjima, stavovima. Što si stariji, to bolje razumiješ ljude i međuljudske odnose i naučiš čitati 'između redaka'.

Kakva je pjesma 'Vino i noć' i kakav je to zaokret koji si napravio u glazbenom smislu?

'Vino i noć' je jedna totalno vesela, pozitivna, neopterećena pjesma koja te samo tjera da kreneš mrdati kukovima, pjevati i plesati.  A glazbeni zaokret je taj što više ne pristajem na pjesme koje su okej, ali prolazne. Sada tražim ono nešto što ljudima ostaje u uhu, tražim glazbene hitove, želim da se publika poveže s mojim pjesmama. E, to je Raay Music i to je moj zaokret!

Obožavateljice te oblijeću još od showa. Koje su najzanimljivije poruke koje dobivaš u inboks?

Imam puno sreće što je među mojom publikom mnogo žena i djevojaka. I stvarno mi je drago zbog toga, sve ih obožavam! Ne želim baš ulaziti u detalje onoga što mi šalju, ali nađe se tu zaista svakakvih poruka. Od onih koje glase; "Eeeej book, kako si, što ima?" do "Super mi je tvoja nova pjesma", a neke me čak zovu i van.  "Hoćemo na kavu, ručak?", neke mi šalju i takve poruke, a onda su tu i svakakve fotke, nemoralne ponude, želje... Ma, svega ima!

Na kakve djevojke pada Dino? 

Dino pada na... Normalne cure, pristojne cure, slatke cure, one koje imaju svoj stav i zdravo razmišljanje, ali i one koje u sebi imaju vatru i strast da ostvare ono što žele i sanjaju. Na prvu me privlače zarazan osmijeh i hipnotizirajući pogled!

Jesi li singl ili si zauzet? 

Ja san uvik zaljubljen, uvik volim! To mi je jednostavno zapisano! Ne znam drugačije...

Što očekuješ od suradnje s JoomBoosom i Raay Musicom? I što još sve od tebe možemo očekivati?

Krenuo sam u veliku glazbenu priču s novom ekipom, novim timom, i nakon svih ovih godina mislim da je sad pravo vrijeme za prave stvari. Posložile su mi se karte i došao sam zaista u odličan, pravi tim i zajedno možemo daleko!

JoomBoos prati mlada publika, mladi ljudi koji žive u totalno novom dobu, s novim pristupom, novim razmišljanjima, stavovima... Zbog toga je danas malo teže doprijeti do njih. Ali, ako to uspiješ, onda stvarno znaš da si napravio veliku stvar. I drago mi je da imam priliku raditi s odličnim timom iz Raay Musica, a onda svoju glazbu plasirati na platformu kao što je JoomBoos, gdje je publika mlada, otkačena i željna zabavnih pjesama!

Kako bi se opisao u par rečenica - glazbeno i privatno?

Glazbeno i poslovno sam jako uporan, nepopustljiv kod zacrtanog cilja, i srcem maksimalno predan svemu što radim. Volim reći da me na mom poslovnom i glazbenom putu ne može zaustaviti ništa, osim možda mene samoga, hehe.

Privatno sam romantik i emotivac ali isto tako jako strastven i srčan u iskazivanju svojih stavova, emocija, mišljenja i planova. 

I za kraj nam reci što sve novo pripremaš za svoje obožavatelje?

Mogu reći da sada kreće moja prava priča s debelim koricama! Na prvim vas strana očekuju zabavni i super singlovi, među kojima je i 'Vino i noć' koji u srijedu u 12:00 izlazi na JoomBoosu, a uz to radimo i na jednom velikom projektu s JoomBoosom koji će vrlo skoro ugledati svjetlo dana! Svojim obožavateljima mogu obećati zabavne i genijalne pjesme s kojima će se poistovjetiti i koje će voljeti slušati, a na svim ćemo se nastupima i koncertima zajedno jako dobro zabavljati! Jedva čekam!

Posjeti joomboos.24sata.hr