Zakon braće, TCB, XNIKS2X i HypeUp: Dođi i ti na veliki meet up!

Borna Filić/ Pixsell
Dođi na VELIKI JOOMBOOS MEET UP!
Vidi originalni članak

Škola je počela, ali to ne znači da se još uvijek ne možeš zabavljati. 24sata za tebe organizira Piknik za školarce - dođi na Zagrebački velesajam, upoznaj svoje najdraže youtubere i super se provedi.

Piknik za školarce održat će se od 15. rujna od 10 do 21 sat u sklopu Growing up festivala.

EVO I NAJBITNIJIH DJELOVA PROGRAMA KOJE NE SMIJEŠ PROPUSTITI:

11.40 - Čekaju te Ema & Patricia s megapopularnim Zdravoljupcima! Ovu grupu voća i povrća vole i školarci, ali i roditelji - oni pjevaju, plešu, kuhaju, educiraju, zabavljaju... oni su pravi Zdravoljupci! TCB će učiti fanove koreografiju i otplesati plesa sa Zdravoljupcima! Korake možete ponoviti u 14.40 kada vas opet očekuje plesna točka.

12.15 -  Zakon braće pripremili su za sve vas zabavno sportko natjecanje s pet tjelesnih aktivnosti zahvaljujući kojima ćeš imati tijelo kao LayZ i Dino. 

13.10 - VELIKI JOOMBOOS MEET UP! U JoomBoos korneru čekaju vas Zakon braćeEma i Patricija poznatije kao Two Crazy Beauties, Fran & Borna i Nika Pavičić.

14 - Two Crazy Beauties i Hype Up će s fanovima napraviti smoothie challenge. 

16.30 - Sportske aktivnosti s XNIKS2X. Nika kao sportašica vodi program i poziva ekipu na sudjelovanje u isprobavanju sportskih aktivnosti, a kasnije će otkriti koliko je vješta u plesu. Dolaze i Atomic Dance Factory kao i steperska skupina Step by step koji će izvesti svoju točku. 

Školarce očekuje cjelodnevni besplatni zabavni i edukativni sadržaj što uključuje više od deset sati programa i više od stotinu izvođača. 

Ovdje stvarno ima ponešto za svakoga! Od robotike do zdrave prehrane, od JoomBoos meetupa do izvođača, a sigurno ćeš se zabaviti.

Ne samo to, imat ćeš i priliku osvojiti precool poklone i isprobati razne challenge. Samo jedan od njih je gastro show sa Zdravoljupcima gdje će pravi gurmani moći iskazati svoje kulinarske vještine, ali i dobro se najesti.

POTVRDI SVOJ DOLAZAK OVDJE!
 

Došlo je vrijeme za Totalni JoomBoos! Pripremi se jer 21. listopada JoomBoos organizira najveći spektakl u regiji.

Samo za tebe, JoomBoos dovodi jednu od najpoznatijih svjetskih YouTube zvijezda, a uskoro ćeš saznati i koga.

Osim toga, moći ćeš se družiti s najpoznatijim YouTuberima u regiji uz bogat cjelodnevni program. 

Više informacija o cijelom spektaklu možeš vidjeti OVDJE.

Posjeti joomboos.24sata.hr