Drama na Seleninom profilu, Justin je osvanuo gol

Olivia Rodrigo Instagram
Fotografije Justina Biebera s prošlogodišnjeg odmora pojavile su se na Seleninom Instagramu. Haker se ismijavao njegovom "smokiju".
Vidi originalni članak

Kao od majke rođen, tako bi se mogle opisati fotke koje su se pojavile u ponedjeljak navečer na Instagramu. Profil Selene Gomez su hakirali i objavili tri gole Justinove fotke.

No, neugodnosti nije bio kraj jer su hakeri odlučili ismijati slavnog pjevača. Objavili su caption: "Pogledajte njegov mali smoki" i pozvali sve da prate njihov profil. 

Ubrzo je Selena nakratko ugasila profil i maknula fotografije. A kasnije ni ona ni Justin nisu ništa htjeli komentirati.

Fotografije koje je haker "Islah" objavio su sa Justinovog odmora prije dvije godina na Bora Bori. Tamo je bio sa tadašnjom djevojkom beauty bloggericom Jayde Pierce. Hakerov profil ubrzo je ugašen.

Fotografije koje je tada paparazzi uslikao objavljene su blurane u New York Daily News, a Justin je  kazao da se osjeća zlostavljano.

- Imam osjećaj da ne mogu nigdje izaći, a kamo li izaći na trenutak gol. Trebao bi se osjećati ugodno u svom prostoru, posebno kad sam tako daleko - kazao je tada Justin.

 

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)
 

Posjeti joomboos.24sata.hr